HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (705/1662) > >>

talgaby:
Túl korai. Nincs két éve, hogy Morrison megölte az AS-ben. Még ha a végén volt is egy utalás arra, hogy talán mégse halt meg.
Supermannel az a baj, hogy Morrison annyira összerakta, hogy nehéz kikerülni azt. Akár még az is lehet, emiatt terelték most egy ilyen gyökeresen más irányba, ami eddig működik. Robinson azt szépen kitalálta, hogyan lehetne egy Superman-mentes Metropolist üzemeltetni Szupi nélkül. És valljuk be, a jelek szerint eddig Mon-El egymaga nem igazán képes rá, még ha Éjszárny és Lángmadár (ugh) jobbára inkább a globális helyzettel foglalkozik. Bár még mindig jobb a helyzet, mnt Batmannél, akit eddig az első tanítványa és két komplett csapat helyettesít egyszerre.

Jolly Jack:
Inkább Gotham City szempontjából fontos a köpeny. Egyébként valóban úgy van ahogy írtad, hisz Nightwing tényleg képtelen volt úrrá lenni a káoszon, Jason Fucking Todd pedig módszerei miatt lepleződött le (hiába bújt egy ördögibb Batman jelmezbe), és jött rá mindenki, hogy nem az igazi Batman tért vissza. Elllenben Metropolis polgárai számára  majdnem mindegy ki védi meg őket. Ugyanakkor továbbra is úgy vélem, hogy a DC-t ez egyáltalán nem tántorítaná el egy újabb "Superman Halála" projekttől...

talgaby:
Superman helyettesítésének kérdésével az a baj, hogy Morrison nagyon alaposan körbejárta már ezt, és a konkluzió az volt, hogy nem lehet. Batmannél a köpeny a fontos, de Szupinál az ember mögötte.
--- Idézet ---itt jegyezném meg, hogy a ragya verje ki a DC-t, hogy az a tetves Legion of 3 Worlds befejező része még mindig nem jött ki...
--- Idézet vége ---
Pérez már nem éppen fiatal, régi technikákkal rajzol, ráadásul ott van a saját cége is, amit vinnie kéne. Az volt nagy szám, hogy egyáltalán vállalt egy ennyire sok karaktert felvonultató mini készítését.

Jolly Jack:
Szerepel-e vagy sem azt nem tudom, de engem inkább az aggaszt, hogy a DC szerintem (már megint) valami rosszban sántikál, mivel DiDio három hete föltett egy érdekes kérdést: Most hogy Bruce Wayne-t lecseréltük Dick Grayson-ra, ha Superman-nel is ezt akarnánk tenni, mely karakter lenne képes helyettesíteni Clark Kent-et? Néhányan természetesen megemlítették Chris Kent és Superboy Prime nevét, de legtöbben mégis egyszerűbb megoldásnak tartanák Conner-t, mivel most tért vissza. Ugyanakkor mindenki számára világos, hogy Superman helyettesítése nagyobb falat lenne, mint Batman-é, noha jelenleg épp Mon-El az, aki az Acélember szerepét tölti be Metropolis városában.

dr samson:

--- Idézet ---Egyébként a Blackest Night kapcsán is terveznek egy Tiny Titans feldolgozást.
--- Idézet vége ---
Nagyon helyes. Meg igazából nem is csodálom nagyon, miután még a Marvel Apes is kapott egy olyan pofotn tőlük, hogy a fal adta a másikat nekik...  Mondjik arra leszek sokkal inkább kíváncsi, hogy most, hogy visszahozták Superboy-t (itt jegyezném meg, hogy a ragya verje ki a DC-t, hogy az a tetves Legion of 3 Worlds befejező része még mindig nem jött ki...  ), szerepelni fog-e ő is a picik között. Igazából eddig is furcsáltam, hogy nem tűnt fel, de betudtam a halálának, de most már nincs mentségük rá, őt is be kell vonni a jóba!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése