HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (704/1662) > >>

Jolly Jack:
Az lehet, hogy pillanatnyilag a Superman franchise jobb helyzetben van, mivel Clark jelen van a DC Univerzumban, pontosabban az Új Krypton-on. Ellenben az új Batman világát (legalábbis a Morrison félét) még csak most fogják igazán bemutatni. Az pedig hogy Dick mellett, a Kívülállókra és a Hálózatra (noha a Battle for the Cowl óta semmi hír róluk) is komolyabb szerep hárul nem feltétlenül teremt kedvezőtlen helyzetet, hiszen Gotham City-ben nagyobb a káosz, mint Metropolis városában. Ráadásul amióta Batman ismét átvette a vezetést az Outsiders felett, azóta nagyobb szerepük van mint korábban, még ha a Morrison féle Batman-ben ez nem is mutatkozott meg. Igaz, a Batman and Robin-ban sem fog, mivel nem ez a sorozat célja. A harmadik fejezetben ráadásul kiderül majd mi is történt egészen pontosan Bruce-szal a Final Crisis végén, és mit is jelent ez számára. Szerintem ezzel a szériával kívánja majd Morrison rendbe rakni a dolgokat, így én már ezt tekintem a fő Batman címnek. Egyébként rengeteg lehetőség van benne, sőt, szerintem több mint a többi Batman sorozatban. Eleve Damian nem egy könnyű eset Dick számára, aztán ott van még Pyg Professzor és a Különös Cirkusz, Jason Fucking Todd is visszatér méghozzá a pártfogoltjával (Scarlet), hogy elpusztítsa a Sötét Lovagot. Viszont az egyetlen dolog amitől tartok, az Dr. Hurt visszatérése, bár gyanítom most fog utoljára felbukkanni, mivel a Joker nemcsak az új Dinamikus Duóra feni majd a fogát, hanem rá is...

talgaby:
Lehet, de végre normálisan használta Hickman a gyerekeket. Valeria nyitánya Osbornékkal mindent megért.

Inner Circle:
Közben egy kis Marvel: tovább szenvedünk a Dark Reign F4-gyel, mostanra már majdnem ott tartunk, ahol a második rész végén kellett volna. A rajz gyönyörű, igazán szenvedés egy ilyen sz.r történethez csatolva látni.

talgaby:
Ahhoz már tényleg az kellene, hogy Clark meghaljon. Ha jól emlékszem, mai napig nem törölték el azt a tényt, hogy a sárga nap miatt gyakorlatilag zéróra csökkent az öregedése.

dr samson:

--- Idézet ---Pérez már nem éppen fiatal, régi technikákkal rajzol, ráadásul ott van a saját cége is, amit vinnie kéne. Az volt nagy szám, hogy egyáltalán vállalt egy ennyire sok karaktert felvonultató mini készítését.
--- Idézet vége ---
Ahogy a futball mendedzserben mondanám, amikor a szünetben vesztésre áll a csapat: "Eredményre van szüksé nem kifogásokra, mutassatok már valamit!"

--- Idézet ---Most hogy Bruce Wayne-t lecseréltük Dick Grayson-ra, ha Superman-nel is ezt akarnánk tenni, mely karakter lenne képes helyettesíteni Clark Kent-et? Néhányan természetesen megemlítették Chris Kent és Superboy Prime nevét, de legtöbben mégis egyszerűbb megoldásnak tartanák Conner-t, mivel most tért vissza.
--- Idézet vége ---

Már csak azért is Conner lenne a legegyértelműbb, mert pusztán két Teen Titans sztoriban vetítettek előre olyan képet, hogy ő lesz az új superman. Az már más kérdés, hogy nem éppen pozitív értelemben kezélték őt ezekben...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése