HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (698/1662) > >>

talgaby:
A fenébe, IC, most lelőtted a folyamatosan halogatott White nagy meglepetését.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Inner Circle ---Közben elolvastam a Batman legújabb részét, és kissé "You gotta be kidding me!!!" érzésem van. Jól értem, hogy miután a Marvel az egyik legnagyobb, legnépszerűbb, ikonikus hősét, akinek nincsenek szuperképességei, váratlanul megölte, és hosszas, remekül megírt cselekmény után a régebben röhejszámba menő, de időközben penge önálló szereplővé fejlesztett ex-sidekick-je átvette a helyét, a DC brilliáns újító ötlettől vezérelve az egyik legnagyobb, legnépszerűbb, ikonikus hősét, akinek nincsenek szuperképességei, nagyon is előre látható módon megölte, és rövid, kérdésesen megírt cselekmény után a régebben röhejszámba menő, de időközben penge önálló szereplővé fejlesztett ex-sidekick-je most átveszi a helyét?
MARGIT, NOOORMÁLIS???
--- Idézet vége ---

És a ráadás: a Captain America: Reborn-ból kiderül, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']hogy AK a gyilkosnak hitt lövéstől valójában elveszett az időben és térben. Pont mint... izé... Batman?[/span] Itt már tényleg nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Esetleg nem derülhetne ki, hogy Kapi azért jár egy USA-színű pajzzsal, mert amikor megölték a szüleit, valaki bedobott egy USA-színű pajzsot az ablakon?!

dr samson:
Lehet, a fene se tudja, de nekem Batman, nagyon nem volt "Batmanes" azokon a rajzokon, ellenben itt most annak tűnik...  

(megjegyzem tök jó lett a Skaar legújabb száma! Már nagyon várom az Incredible Hulk 600. számát!  )

Sepi:

--- Idézetet írta: dr samson ---Én különösen pont a Batman rajzaival nem voltam megelégedve, de ezek a mostani vázlatok egész jók.
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy a színezés rontotta le nálatok az összképet, mert az és a kihúzás sokat tud hozzáadni és elvenni a rajzból. Mert amúgy szerintem ez tök ugyanúgy néz ki, mint a Trinityben, de majd meglátjuk a végleges változat hogyan fog kinézni.

dr samson:

--- Idézet ---Noha Mark Bagley Trinity-hez készült munkái nemigazán tetszettek,
--- Idézet vége ---
Akkor már ketten vagyunk. Én különösen pont a Batman rajzaival nem voltam megelégedve, de ezek a mostani vázlatok egész jók.  
Mellesleg bár még az új DetCom-ot nem olvastam el, de úgy tűnik, továbbra sem fogom belevetni magam nagyon Batman világába, és megmaradok a Red Robin és a Batman and Robin olvasásánál. A többi engem valahogy nem fogott meg. Ja és mostantól kezdve a Wonder Womant is hanyagolom, amíg Gail a sorozatnál van...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése