HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Jolly Jack:
--- Idézetet írta: Sepi ---Lehet, hogy a színezés rontotta le nálatok az összképet, mert az és a kihúzás sokat tud hozzáadni és elvenni a rajzból.
--- Idézet vége ---
Való igaz. Egyébként itt található egy kis előzetes a következő számból. Az idétlen Batman vigyort leszámítva, a színvonal jobbnak tűnik, mint az előző számban volt. Már csak ezért is belenézek majd.
--- Idézetet írta: dr samson ---Mellesleg bár még az új DetCom-ot nem olvastam el, de úgy tűnik, továbbra sem fogom belevetni magam nagyon Batman világába, és megmaradok a Red Robin és a Batman and Robin olvasásánál.
--- Idézet vége ---
Az új Detective Comics-t egy élmény volt olvasni. Szerintem olvass bele, csalódni biztosan nem fogsz.
Az új Batman sorozatok közül eddig a Batman and Robin és a Detective Comics tetszik legjobban Batwomannel a főszerepben. A Red Robin számomra csalódás, és Dini két sorozatától sem ájultam el. Nem rossz amit csinál, de szerintem bőven elég lett volna egy sorozat tőle. Ha a Winick által írt Batman színvonala javulni fog, akkor még arra is vevő leszek, de ami nagyon nem érdekel, az az új Batgirl, pláne nem az iszonyatos Orákulom mini után.
talgaby:
És igen, az eddig egész jó Millar-Hitsh szakaszt a szerkesztő remek húzása (a legutóbbi számot nem Milalr és Hitch csinálta, hanem az ő félkész munkájukat kiadták két tökismeretlen valakinek, akik összeférceltek belőle egy nagy rakás fost) egyetlen szám alatt a kukába vágta. Iszonyatosan millaros, nagyszabású és brutális jelenetek lettek teljesen erőltetettek és jellegtelenek. Pedig Millar a jegyzeteiben odáig elment, hogy képes volt megölni Petúnia nénit is!!
Inner Circle:
Konkrétan... tényleg, ja, igen!
talgaby:
Amúgy igen.
Farek:
--- Idézetet írta: Inner Circle ---És a ráadás: a Captain America: Reborn-ból kiderül, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']hogy AK a gyilkosnak hitt lövéstől valójában elveszett az időben és térben. Pont mint... izé... Batman?[/span] Itt már tényleg nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Esetleg nem derülhetne ki, hogy Kapi azért jár egy USA-színű pajzzsal, mert amikor megölték a szüleit, valaki bedobott egy USA-színű pajzsot az ablakon?!
--- Idézet vége ---
Hogy mi vaaaaan???? Ezek tényleg nem normálisak. Miért, milyen lövedék volt az, valamilyen Einstein-i kvantumfizikát ér relativitáselméletet alkalmazó, Csillagflotta-féle disztorziós tecnikával megspékelt, tachyonokkal bombázott adamantiumtöltény???
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése