HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Nem mintha nyavalyogni akarnék, de az Avengers - Invaders 12 részes rétestészta is nyugodtan pályázhatna a "Valaha volt legfölöslegesebb, legérdektelenebb szupercrossover" címére. (Négy részben talán még izgalmas is lett volna.)
Inner Circle:
--- Idézetet írta: talgaby ---És igen, az eddig egész jó Millar-Hitsh szakaszt a szerkesztő remek húzása (a legutóbbi számot nem Milalr és Hitch csinálta, hanem az ő félkész munkájukat kiadták két tökismeretlen valakinek, akik összeférceltek belőle egy nagy rakás fost) egyetlen szám alatt a kukába vágta.
--- Idézet vége ---
Szerintem a skót sztori óta piszkosul vérszegény az F4, az utóbb időben számonként háromoldalnyi történet volt elhúzva 22-re, össze-vissza kaszabolták a Marvel-univerzumot (egy névtelen csaj összehegeszt egy robotot, ami Sentry-stül lenyomja a szuperhősöket, akik ráadásul hirtelen mind nagy haverok lesznek, mi?), a Doom tanárai-sztori meg annyira elnyújtott és unalmas lett, hogy ihaj (nem beszélve arról, hogy Latveriában abszolút ellentmondó dolgok történnek: egyszer balhéznak ott az Angyalok, az F4-ben rögtön utána már gyönyörűen feldíszítve várja ott Fátum a tanárait, aztán elpusztul minden, de közben ott vannak az asgardiak is a Thor-ban...). Én már csak fásultan vártam, hogy történjen valami. Az eddigi szenvedéshez képest ez a szám még jobb is volt.
dr samson:
A fantáziámmal nincs semmi gond, elég sok részt láttam az L-ből...
Az előzeteseket köszi! Ezeket eddig még nem láttam, de nagyon bejönnek! Olyan tipikus Superboyos hangulata van a dolgonak! Bár a rajzok még kicsit furák, de majd csak megszokom őket. Már alig bírom ki ezt az egy hónapot...
Szerk: azért Geoff Johns se semmi, konkrétan már a saját fórumán reklámozza az Adventures Comicsot, mondván tudja, hogy sok pénz kell majd a Blackest Night-ra, de azért hagyjunk az AC-ra is... Hát én tuti hagyok és addig meg is rendelem majd a 00. számot.
Jolly Jack:
Bizonyára nem elég piszkos a fantáziád. Nekem például nagyon bejön Batwoman. Ellenben ez a Red Robin... maximum az Adventure Comics oldalain... A DC blogján egyébként van egy előzetes az első számról, ha netán érdekel.
dr samson:
--- Idézet ---Az új Detective Comics-t egy élmény volt olvasni. Szerintem olvass bele, csalódni biztosan nem fogsz.
--- Idézet vége ---
Elolvastam... és csalódtam. Én ezt tuti nem fogom olvasni. Engem egy lezbikus pszichopata kalandjai nem érdekelnek. Maradok a Red Robinnál és a Batman and Robinnál.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése