HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (694/1662) > >>

Jolly Jack:
Meg merem kockáztatni, hogy a Titans #15 volt a sorozat eddigi legjobb száma.  A borító persze csalókás, de kijárt már legalább egy füzet Tempest-nek. Én személy szerint nagyon kedvelem a karaktert és persze Aquaman-t is. A rajzok egyszerűen gyönyörűek. Jó volt olvasni, különösen Garth és Dick párbeszédét. Remek felvezető szám volt ez. Azt kaptam tőle, amit vártam.

dr samson:
A Tales-t én még nem olvastam, de nekem aTitans nem igazán jött be...  A GL 43. számához meg annyit, hogy én egy 16-os karikát minimum rányomtam volna, mert azért amikor Black Hand kilocsantotta a saját agyát, az durva volt...  

Viszont elolvastam az új Action Comics-ot, ami szokás szerint jó lett. Plusz a borító miatt az új Superman/Batman-t is. Hát, ha elvonatkoztatok attól, hogy egy elég gyenge másolata a Superboy/Robin sztoriknak és hogy tele van logikai bakikkal, akkor nem is volt rossz...

Jolly Jack:
Kemény sztori lesz ez a Blackest Night. Más megvilágításba helyezi majd a (DCU) szuperhős képregényeket. Arra azonban nem számítottam, hogy Johns már az elején elintézi az egyik feltámasztott karakterét. Még az első szám és a Green Lantern #43 megjelenése előtt újra olvastam Johns korábbi Zöld Lámpás történeteit csupán a hangulat kedvéért. Black Hand sokkal kegyetlenebb, sötétebb lesz, mint korábban. Csak nehogy Shakespeare-t játszon Bruce koponyájával. A Titans #15 is nagyon jó volt. Már most sajnálom, hogy JT Krul csak erre a számra és annak folytatására került a Titánokhoz. A Tales of the Corps kapcsán egyedül az Indigo-s rész tetszett, a többi valahogy nemigazán.

-BuB:
Tényleg jó volt, bár nekem az eleje kicsit lassú volt, de persze felvezetés.
  De a vége ütött, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a két karaktert sajnáltam viszont.  [/span]

dr samson:
Na, elolvastam a Blackest Nigth első részét és még nem nagyon tértem magamhoz... ez az egész már kb most sokkal jobb, mint a komplett Secret Invasion volt! Pedig én azt is szerettem tavaly, de Johns csak ezzel az első résszel simán köröket ver Bendisre! Ez valami zseniális! Már alig várom a második részt és el is döntötem, hogy az Adventures  Comics-al együtt ezt is berendelem majd magamnak hónapról hónapra az USA-ból. Lehet, hogy emiatt minden hónapban egy hétig száraz kenyeret kell enem, hogy legyen pénzem rá, de ez piszkosul kel nekem...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése