HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (693/1662) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: dr samson ---Na, végre kijöttek a DC októberi megjelenési tervei és az AC 03. száma nagyon jónak ígérkezik!
--- Idézet vége ---

Nem értem. Mióta adja ki a DC az Amerika Capitányt???    

dr samson:
Na, végre kijöttek a DC októberi megjelenési tervei és az AC 03. száma nagyon jónak ígérkezik! Superboy Lex ellen nyomul majd és ehhez kéri Robin segítségét, de rájön, hogy a srác olyasmit titkol előle, ami nem fog neki tetszeni... piszkosul kíváncsi vagyok, hogy megtudja-e, hogy Tim újra akarta őt klónozni, vagy hogy kicsit vigasztalta az asszonyt, amíg halott volt...  

Ja és holnap elvileg megjelenik végre a Legion of 3 Worlds befejező része is! Már alig várom!   Aztán jöhet augusztusban az AC első száma!

FZoli:
Jogos  Asszem a Blackest Nightot Dante Poklához hasonlóan fogom olvasni. Csak ennél a jegyzetek helyett a ti leírásaitokat lapozom fel

-BuB:
Ezért kezdtünk bele a NewGenen a Dc Hősök-Gonoszok leírásába.

FZoli:
A sok dicséret hatására én is elolvastam a Blackest Night első számát. Bár a főbb szereplőkön kívül alig ismerem az itteni hősöket és gonosztevőket, az bőven lejött, hogy a DC univerzum nagy gázban van.  Valószínűleg a folytatást is el fogom olvasni, mert ígéretesnek tűnik a sztori. (Ted Kord sírjánál az Fekete Kanári?)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése