HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
A "Captain America: Who will wield the shield" már úgy játszódik a Reborn után, hogy az még be sem fejeződött. Elnézést is kérnek érte :-) Cap találkozik az elnökkel, akinek mindig árnyékban van az arca, de a bőrszínét és az aláírását (Barack H. Obama) azért láthatjuk :-)
talgaby:
Nem, a Secret Invasion egy alakváltós DC-sztorira hasonlít, a Dark Reign meg Luthor elnökösködésére. A Marvel azért legalább nem önmagától lop, hanem igyekszik másoktól összeszedni a dolgokat. Az X-részleg, az nyúlta le az egyik saját korábbi ötletét nemrég, igen.
zoli:
üdv,szerintem a secret invasion és a dark reign kicsit hasonlit,az elöbbiben a skurllok vesszik át a hössők személyiségét.az utobiban pedig a gazfickok.
dr samson:
Akko megnyugodtam... mondjuk nem olvastam végig a bevezetést a képregényhez, csak megláttam, hogy Robinsonés én elsírtam magam...
A War of the Supermen-el pedig gyakorlatilag nem is törődöm...
Jolly Jack:
Csupán 10 oldalnyi szösszenete lesz a Brainiac & The Legion of Super-Heroes című sztorihoz, amit Julian Lopez illusztrál majd, ráadásul Pier Gallo is tiszteletét teszi az Adventure Comics-ban. Egyébként érdemes lenne őket a továbbiakban is a sorozatnál tartani, pláne Paul Levitz Superboy és Légiós eredettörténete (vagy mifene) kapcsán.
Elolvastam a Man of Valor 2. részét, ami már kevésbé volt olyan élvezetes, mint az első, ráadásul a sztori az Action Comics-ban folytatódik majd, ismét összekuszálva a szálakat. Csupán azt nem értem, hogy mi szükség volt arra a másik Jimmy Olsen speciálra, ha ez a görény még mindig él. Bőven elég lett volna néhány panel a Superman címben, majd (mostanra) visszahozni. Robinson kapcsán az idei év egyetlen pozitívuma, a Blackest Night: Superman és a Blackest Night: JSA első része, ami egész jó lett, mondjuk ez utóbbi nem a meglepetés kategóriája, hiszen annó ő "teremtette meg" az alapot Geoff Johns számára a JSA kapcsán. Nagy kár, hogy a JLA címnél kötött ki végül... És igen, úgy tűnik tovább folytatódik a "sikerszériája" Eddy Barrows-szal, aki a War of the Supermen című történeten is együtt dolgozik majd Robinson-nal.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése