HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Na nem baj, majd hamarosan...
zozi56:
Tényleg nem, csak párat. Úgy tűnik, rossz történeteket választottam.
talgaby:
--- Idézet ---mindig nagyon bizonytalan, hogy hol van a helye a világban ilyen képességekkel, ezek pedig Supermanben többnyire nincsenek meg, ha jól tudom.
--- Idézet vége ---
Ebből is látszik, hogy te se sok Superman-képregényt olvastál. A karakter egyik legalapvetőbb alkotóeleme.
zozi56:
Jaja, gyakran előfordulnak lopások. De a viccesebbek azok, amik egy nagy kiadók a kreativitás hiánya miatt saját maguktól lopnak.
Vannak egymásnak megfeleltethető karakterek a Marvelnél és a DC-nél, Sentry is sokban hasonlít Supermanre. Ugyanúgy hatalmas ereje van mindkettőjüknek és hasonlít a külsejük is. De azért sok a különbség is, Sentrynél én azt élvezem a karakterben, hogy őrült, és mindig nagyon bizonytalan, hogy hol van a helye a világban ilyen képességekkel, ezek pedig Supermanben többnyire nincsenek meg, ha jól tudom.
Ilyen párhuzamok amúgy vannak a Marvel vs. DC és hasonló történetekben, érdekes látni, ahogy szembe kerül egymással Higanyszál és Flash, Sólyomszem és a Zöld Íjász, Namor és Aquaman stb.
zoli:
üdv,azt már én is megfigyeltem hogy a kétt nagy a marvel és a dc gyakran lop....izé...csór...hm....kölcsönöz egymástól,hm igen ez az. pl a vezér is és lex luthor is nagy és kopasz.pókit is és supermant is klonozták. itt is ott is volt személyiségi krizis. a marvelnél civil war a dc-nél word war 3 ,vagyis 3. világháború stb. apropó amikor bejelenteték a civil wart nekem kicsit ismerös volt , mintha valami hasonló viccet már valahol már elsütöttek volna.vagyis azt hogy a hösőket regisztrálják. mintha az egyik x-történet lett volna a jövendő mult napjai vagy melyik meg mintha a watcmen is hasonlorol szolna
+++
apropo, a dc -énél volte hassonló mint a marvel vége, vagy a végitélet sorozat ahol a dc elpusztul . és utána a hősük újra élednek, úgymint az itt olvasható hösök újjászületése,amit kösszönök. valamint az egyik portál szerint, hold lovag az batman koppintása, a a sentry vagyis örszem ami szintén olvatam itt pedig a marvel supermanja boldog új évet
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése