HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
red-blue blur22:
ohhh köszi a kimerítő válaszokat mindenkitől és hogy ilyen gyorsan válaszoltatok :)
Zozi56 tudok sok munkát mutatni de akár ha adtok egy angol v bmien nyelvü verziót egy képregényből proba munkát is csinálok szivesen.bármit kb megtudok csinálni mert ugye webdesigner is vagyok.
ha nemgon akkor linkelek is pár munkámat. www.hotn.hu itt találtak weblap munkákat.
és itt egy manga amit én csinltam van több is csak még nem raktuk fel az oldalra.
de ha felveszel msnre:a-k_kurosaki@hotmail.com akor tudok többet mutatni.
ime a link. http://uraharashop.hu/e107_plugins/content/content.php?content.386
zozi56:
--- Idézetet írta: red-blue blur22 - 2010. Február 07., 05:33:45 ---üdv én msot járok itt mármint az HZS-n először.
Már régóta érdekelnek a szuperhős dolgok .
A filmeket mr majdnem mind be is szereztem de a képregényekkel gondban vagyok kicsit
mert nem tudom hogy mennyi van belőlük vagy gyártják-e még őket
gondolok itt főként pókember,super man és főként DC és Marvel hősökre
ja és igen Star Wars képregények is érdeklnének és elnézést ha nem jó helyre irtam.
szóval a kérdésem az lenne hogy feltudna vki világosítani hogy hány rész jött ki eddig a fenntebb emlitett pókember és superből és a SW-ből és ezekből eddig mennyi magyar.
--- Idézet vége ---
Üdv a fórumon!
Pókember, Superman és Star Wars mind mai napig jelennek meg külföldön, ahogy a többiek is említették, rengeteg történetük van már. Például Pókember "fősorozata" (mert több is szokott lenni), az Amazing Spider-Man már 600 szám fölött jár.
Star Warst lehet kapni az újságárusoknál is (itthon kéthavonta jelenik meg egy dupla méretű szám), Pókembert is (ez havonta van, de ebben már nem az eredeti sztorik vannak, hanem a "megfiatalított" Peter Parker történetei). Aztán vannak a könyvesboltokban gyűjteményes kötetek, ezek külsőleg nagyon jó minőségűek (az újságokban maszatolódni szokott a festék, bár lehet, hogy most javítottak valamit, mert nekem az utóbbi két Star Wars hibátlan), és azok a történetek, amiket én olvastam eddig, mind nagyon jók voltak. Ezeket amúgy legolcsóbban mindig közvetlenül a kiadóktól lehet megszerezni, vagy képregényes rendezvényeken, vagy online rendeléssel.
Ha úgy értetted a kérdést, hogy mennyi honosított sztori készült el eddig, azt nem nagyon tudom. Pókember a SpiderTomon volt (de az megszűnt), most a ComicSquadon van, illetve majd hozzánk kerül ki pár szám. Supermant a Newgenen találsz, Star Warst pedig nálunk, és ha jól emlékszem, a Newgenen is van néhány.
--- Idézet ---Ja és az adminoknak irnám hogy mivel(igaz manga de az is képregény féleség)szoktam szerkeszteni én is ha esetleg van felvétel szivsen jelentkeznék.2éves gyakorlatom van már szóval... :)
szivesen segítenék gyártani a képregényeket.
üdv
--- Idézet vége ---
Na, ez jó dolog. :) Tudnál valamilyen munkát mutatni, amit te készítettél?
talgaby:
Superman bonyolultabb a Póknál. Egyrészt ugye '38-as karakter, szóval 70 éve folyamatosan jelennek meg vele történetek, másrészt rengeteg leágazása volt. A két fő sorozat, az Action Comics és a Superman megy nagyon régóta, általában ez adja a magját a sztoriknak. De régen ott volt még az Adventure Comics, a Jimmy Olsen é a Lois Lane sorozatok, amikben mindig fontos szerepet játszott, a Mo.-n is ismert Superman-újraindítás után meg négy cím ment egymás mellett, a fentebbi kettőn túl az Adventures of Superman és a Man of Steel. Meg persze folyamatosan jelentős szerepet vállalt a Ligában, kivéve a JLA v2-es sorozatot.
És ez smafu ahhoz képest, Batmannek hány címe, fő sorozata, leágazása, satöbbije volt.
Sepi:
Először is üdv a fórumon.
Másodszor pedig, hú, ez nagyon hosszú lenne. Igen, mai napig jelennek meg képregények, de felsorolni őket nagyon hosszú és nehéz lenne. Hiszen a két nagy kiadó, a DC és Marvel, havi szinten legalább száz képregényt ad ki. Ajánlom a figyelmedbe a Cover Art topikunkat, abba mindig berakjuk, hogy mik azok amik aktuálisan megjelennek odakint.
De az általad jobban kiemelt három címből is rengeteg van. Pókemberből kismillió minisorozat, egyrészes jelent meg, és vagy egy tucat sorozat volt. Összesen minimum 2-3000 füzettel. Supermanből talán csak két fő sorozat volt, de hát az is lassan már a 700. számnál tart, de neki is volt rengeteg maxi és mini sorozata az évek folyamán. Star Warsból pedig rengeteg sorozat van, amik általában mindig egy adott korszakra specializálódnak. Most is talán 4-5 sorozat megy odakint amerikában belőle, és persze ebből is volt rengeteg minisorozat és egyrészes, valamint korábban pl a Marvelnél is volt sorozata.
red-blue blur22:
üdv én msot járok itt mármint az HZS-n először.
Már régóta érdekelnek a szuperhős dolgok .
A filmeket mr majdnem mind be is szereztem de a képregényekkel gondban vagyok kicsit
mert nem tudom hogy mennyi van belőlük vagy gyártják-e még őket
gondolok itt főként pókember,super man és főként DC és Marvel hősökre
ja és igen Star Wars képregények is érdeklnének és elnézést ha nem jó helyre irtam.
szóval a kérdésem az lenne hogy feltudna vki világosítani hogy hány rész jött ki eddig a fenntebb emlitett pókember és superből és a SW-ből és ezekből eddig mennyi magyar.
Jó lenne egy átfogó infó a DC és Marvel összes képregényéről is tudom nagy kérés de nagyon hálás lennék de a fenn emlitett 3at megtudja vki mondani hogy áll az is elég lenne.
előre is köszi :)
Ja és az adminoknak irnám hogy mivel(igaz manga de az is képregény féleség)szoktam szerkeszteni én is ha esetleg van felvétel szivsen jelentkeznék.2éves gyakorlatom van már szóval... :)
szivesen segítenék gyártani a képregényeket.
üdv
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése