HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Fairlight:
Egy kérdés tájékozottabb DC szakértőknek a New Krypton előzményeként elhíresült Brainiac kapcsán
Mint abban kiderül addig Szupi nem találkozott az igazi Brainiac-al, csak a drónjaival. Kérdés: korábban elég sokszor szerepelt már a karakter, elég változatos ténykedései voltak ezeknek a nemvalódiagykeselyűknek, amik nem igazán kompatibilisek a Geoff Johns által felvázolt koncepcióval. Kiderült már, válaszoltak rá, levrovatban vagy ilyemiben, hogy ezek a nemvalódiagykeselyűk miért csinálták azt amit? Vagy sommássan hallgatnak róla?
És egy nemspoileres Chuck Austenről ? Tudni, hogy miért hagyta ott a Gog tőrténetek kellős közepén Austen az Action Comics-ot?
Inner Circle:
A keresztény Istennek amúgy sincsenek jó napjai, a "Ghost Riders: Heaven's on Fire"-ban teljesen hülyét csináltak belőle. Szerintem a szerkesztőségben kicsit körül kellene nézni néhány pszichiáternek :-)
talgaby:
Végső soron, ha egyszer kretconolta a kontinuitásból minden ok nélkül a komplett Secret War II-t, akkor ilyen erővel eltörölheti a teljes Infinity-sagát is, hisz a közepét, a Warlock-ongoingot már semmissé tette félig.
zozi56:
--- Idézetet írta: red-blue blur22 - 2010. Február 07., 17:55:21 ---Zozi56 tudok sok munkát mutatni de akár ha adtok egy angol v bmien nyelvü verziót egy képregényből proba munkát is csinálok szivesen.bármit kb megtudok csinálni mert ugye webdesigner is vagyok.
ha nemgon akkor linkelek is pár munkámat. www.hotn.hu itt találtak weblap munkákat.
és itt egy manga amit én csinltam van több is csak még nem raktuk fel az oldalra.
de ha felveszel msnre:a-k_kurosaki@hotmail.com akor tudok többet mutatni.
ime a link. http://uraharashop.hu/e107_plugins/content/content.php?content.386
--- Idézet vége ---
Felvettelek msn-re, ott majd megbeszéljük, amikor fent leszünk mindketten.
--- Idézet ---Na basszus, Bendis megkavarta ezt a szerencsétlen Őrszemet rendesen. Most olvasom a Da 13-at, kiderül, hogy retconolja Jenkinst, ami még oké, Bendis vagyok, retconolok, mást nem tudok. De az kicsit erős, hogy most beadja, hogy a Sentry ereje kb. Jahvééva vetekszik, ami szép, ha az ember keresztény, a nagy büdös valóság meg az, hogy a keresztények Istene a Marvel világában egy középkategóriájú alak, akit Thor úgy pofán tudna verni, hogy pár ezer évig biztos nem szólna a hívihez dörgedelmes hangon. Vagyis a Siege előtt kaptunk egy olyan "erősítést", amitől egy átlagos asgardi harcos erőszintjére süllyesztettük. Fasza.
--- Idézet vége ---
Bendisnek ez nem probléma, akkor retconolja a keresztény Isten erejének nagyságát is.
talgaby:
Na basszus, Bendis megkavarta ezt a szerencsétlen Őrszemet rendesen. Most olvasom a Da 13-at, kiderül, hogy retconolja Jenkinst, ami még oké, Bendis vagyok, retconolok, mást nem tudok. De az kicsit erős, hogy most beadja, hogy a Sentry ereje kb. Jahvééva vetekszik, ami szép, ha az ember keresztény, a nagy büdös valóság meg az, hogy a keresztények Istene a Marvel világában egy középkategóriájú alak, akit Thor úgy pofán tudna verni, hogy pár ezer évig biztos nem szólna a hívihez dörgedelmes hangon. Vagyis a Siege előtt kaptunk egy olyan "erősítést", amitől egy átlagos asgardi harcos erőszintjére süllyesztettük. Fasza.
Viszont jók voltak a monológok, mert dialógus ebben nem volt. Ám az meglepett, hogy Deodato ceruzarajzai mennyivel jobbak érintetlenül. Vagy, visszáján fogalmazva, bámulatos, a saját stúdiójának kihúzói és színezői mennyire szétbarmolják a munkáját.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése