HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Predash:
Hát ez remek. Ms. Marvel is hasonlóan nézett Bobra, mint most én néznék Bendisre. :D Bár már nem lepődök meg oly' nagyon. Más. A DA-val egy időben indult ez a Secret Warriors. Ezt mennyire érdemes mellé olvasni?
talgaby:
Ööö... ennyi a magyarázat. Többre ne is számíts. Innen csak tovább fogunk lépni.
És az utóbbi tény az, ami miatt én se nagyon feszegettem már idővel ezt a kérdéskört, ugyanis Bendis, akármilyen hihetetlen, közel öt év után úgy döntött, csinál is valamit Bobbal. Kicsit lassan esett le neki,hogy annyi ideje a csapatában kóricál. És természetesen, igazi bendises módon, rögtön fogta és retconolta a Sentry v2-es minit, úgy, ahogy az van.
Predash:
Sentry hogyhogy csatlakozott a Dark Avengershez? Most kezdtem el olvasni, és egyébként baromi jó, csak ez a mozzanat kimaradt. Bár kaptam rá annyi magyarázatot hogy: "He can help me." :badteeth:
talgaby:
De, feltámadt, majd megint eltűnt.
Amúgy semmi Batmankednek, és a sztorik mostanában izgalmasabbak, mint amúgy a Bőregérnél elég sok ideje. És ehhez 280 füzetes, 10 éven át tartó crossoverekre és 8 ongoingra sincs szükség.
Predash:
Mi történik most Gothamban, Dickkel, Daminennel? :D Bruceról semmi hír?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése