HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Jolly Jack:
Miller történetei a Sötét Lovaggal a Multiverzumban játszódnak, mégpedig a Föld-31-n. Érdekes, hogy Frank bácsiban most tudatosult az a tény, hogy az All Star cím nem helyén való. Mondjuk ez a Dark Knight: Boy Wonder meg túl egyszerű. Egyébként milyen különös, sokan szidják az All Star Batman és Robint, pedig a hangvétele nem sokban különbözik a The Dark Knight Returns hangvételétől. Tulajdonképpen annyi a lényegi különbség a kettő között, hogy a TDKR más korban játszódik, és szépen fel van építve a története. Arra azért kíváncsi leszek, hogy a tervezett 2011 február csúszik-e majd. A havi megjelenés is sántít.
Sajnálom, hogy Pete Tomasi távolléte miatt nem kaptunk információt az új Zöld Lámpás sorozatról, a Green Lantern: Emerald Warriors címűről, mert a Guy Gardner - Kilowog párosítás nem hangzik rosszul. Persze ez a sok (fölösleges) hülye kérdésnek is köszönhető, ami ott elhangzik.
talgaby:
A Goddamn Batman is ott játszódik. Az összes Miller-Batman egy világot alkot, és nincs köze a fővonalas univerzumhoz.
Szerencsére.
BuB:
Hopp, hopp, a Wonderconon Jim Lee beszámolt,hogy Frank Millerrel folytatják az All Star Goddamn Batmant. És egy 6 részes minivel térnek vissza, aminek köze lesz Miller Dark Knightjához, legalábbis abban az Univerzumban játszódik.
Gorgonita:
Ezzel az erővel Poirot is minek erölködik Holmes után. Vagy a Miami Vice a Starsky és Hutch után. Én Reed helyében csak szétnéznék, hogy hol tart a tudomány a galaxisban. A Lost in... nekem is eszembe jutott, bár én azt hittem az csak tv-ben ment. De a Richards Family-nak nem kellene elvesznie, tarthatnák a kapcsolatot Xavierrel meg Jarvissal, akár haza is jöhetnének minden epizód végén, vagy a crossoverek kezdetén. Meg Robinsonék nem is voltak szuperhősök -ha jól tévedek, viszont Galactus, Thanos, Surfer, Drax, a Shiar császárnő, aKree-k, Skrull-ok az űrből jött ötletek. Így nekem kicsit fura, hogy otthon tevékenykednek, holott úgy kezdődöt a mese, hogy a parancs ellenére is felszálltak. Bár ahogy az eladási listákon az sf címek szerepelnek, lehet hogy tényleg nem lenne nagy ötlet. Habár a fene se tudja, hogy a Blackest Night az most sf vagy super vagy zombie cím. :)
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Április 04., 12:29:32 ---A cím régóta stagnál, és a Marvel is a régi rosszfiúkból éldegél. Ha rajtam múlna kivágnám a kvartettet egy csillagközi felderítőutra, hogy csak úgy serceg. Vihetnék magukkal a srácokat is.
--- Idézet vége ---
Azzal meg csak a régi Lost in Space képregényt másolnák.
Sok értelme nem lenne, amikor ez a képregény éveken keresztül foglalkozott a témával.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése