HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (643/1662) > >>

Gorgonita:
Sci-fi (spaceopera) rajongóként jó volt nézegetni a legújabb FF oldalait. A csapat ismét rakétára pattant, szkafandert viselt, és egészen a Holdig jutott. Olvasni már kevésbe volt izgalmas, mert sok újdonságot nem hozott a füzet, csak kiderült, hogy más bolygón is vannak Inhumansok.

Itt újra eszembe jutott hogy ők -mármint az FF - nem csak hősök, és család, hanem asztronauták is voltak. A legnagyobb Marvel rosszfiúkat ők hozták képbe, sok esetben az űrből. A cím régóta stagnál, és a Marvel is a régi rosszfiúkból éldegél. Ha rajtam múlna kivágnám a kvartettet egy csillagközi felderítőutra, hogy csak úgy serceg. Vihetnék magukkal a srácokat is.

Elvégre van már elég hős a Földön. Cap ás Cyclops regimentjei állnák a sarat, amíg ők egy ünnepélyes start után, találnának néhány újszerű ötletet odakint, ahol a Marvel még nem járt azelőtt. Tudom van két másik csapat is kint (SWORD és Őrzők), de ők nem a klasszikus felderítős feelinget képviselik. Vagy csak én látom így, és ők inkább ilyen tudományos Drágám a kölykök a Negatív Zónábe estek csapatként funkcionálnak jobban?

zozi56:
Ez szerintem sem egyértelmű még.

BuB:
Nekem a vége nem esett le, Norman befestette az arcát, vagy Loki varázsolta el vhogy? :-\

Predash:
És most ez a nagy durranás a mar... na mindegy, inkább nem is mondok semmit. Még jó, hogy van Sentry, mert egyáltalán nem érdekelne.

zozi56:
Loki vette rá Normant, hogy megszerezhesse a hatalmat Asgardban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése