HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (630/1662) > >>

Inner Circle:
Ha ennek az új fazonú Kapitánynak csillag helyett horogkereszt lenne a mellkasán, tök ugyanúgy nézne ki, mint AK szokásos ellenfeleinek archeotípusa, a tipikus lenyalt hajú náci Übermensch. Igazi árja feje van :hehe:

Gorgonita:
Ezen a héten nálam a Brave and the Bold viszi pálmát. Jms éppoly kegyetlen, amikor megvezeti az olvasót, mint a lövés ami derékbatörte minde idők legcsinosabb denevérivadékának karrierjét.

zajrus:
Azt nem értem hogy ezen hogy lehet ledöbbeni?  :rolleyes: Már mindent kiadnak aminek van esélye a profitra :D Gondoljatok csak a variantokra ott mindenki örült a fejének :D De ott is csak a lenyúlás volt a cél ;) Ez is egy variant :D egy egész füzetre még nem néztem meg de szerintem az alapötlet pofás :P

Genzo:

--- Idézetet írta: rolinev - 2010. Április 23., 17:18:44 ---A rövidített válasz nagyon egyszerű ez a rendes egyrészes paródiája ;) Anno letudták, hogy ki fogja viselni a pajzsot hasonló képregénybe borító stb. Most meg letudták, hogy ki az aki 10000%-ig biztos, hogy nem fogja viselni ;)

--- Idézet vége ---

Ennyi erővel kiadhatnának egy füzetet az alapján, hogy pl. Donald Kacsa se fogja viselni a pajzsot soha, vagy szerintem Optimus Primenak is kevés esélye van rá.

Amondin:
Akkor  ismét egy olyan smile-t képzeljetek ide amin a karakter a fejét veri valamibe.
Erre már nem tudok mit mondani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése