HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (631/1662) > >>

zajrus:
A rövidített válasz nagyon egyszerű ez a rendes egyrészes paródiája ;) Anno letudták, hogy ki fogja viselni a pajzsot hasonló képregénybe borító stb. Most meg letudták, hogy ki az aki 10000%-ig biztos, hogy nem fogja viselni ;)

Amondin:
az  Kapitány halálának írója miatt adták ezt így ki? :blink: Ilyet se láttam még. Ha pedig tényleg olyan szörnyű akkor nem akarom tudni, hogy miről szól.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 23., 16:55:08 --- akkor miért Captain America címen adták ki?

--- Idézet vége ---

Ed Brubaker (CapAm halálának írója) miatt, aki szerepel a képregényben oldalakon át.
Ne is akard tudni miről szól. Rettenetes nincsenek rá szavak.

Amondin:
Szóval akkor mégsem arról szól. Félek megkérdezni, de akkor mi a lényege ennek a történetnek? Mert ha Deadpool, és Forbush Man a főszereplője, akkor miért Captain America címen adták ki?

Ben Reilly:
Marha nagyot tévedtem a Caotain America - Who won't wield the shield kapcsán amikor azt írtam

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Április 21., 17:26:48 ---A sztori arról fog szólni, hogy Bucky vajon visszaadja-e Steve pajzsát vagyis lemond Rogers javára az Amerika Kapitány szerepről, és esetleg mint Winter Soldier tér vissza. A történetben csak vendégszereplő lesz Deadpool.

--- Idézet vége ---

Mert ez a szar mindenről szól, csak erről nem. Egy unalmas, ötlettelen történet Forbush Man-ről és Deadpool-ról, és bűncselekmény az emberiség ellen. 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése