HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (617/1662) > >>

Executor:
Tényleg elég bénán tették el láb alól Árnyékot.. Osztom Inner Circle véleményét..

Inner Circle:
Szerintem korábban is lehetett tudni, vagy legalábbis erősen sejteni, hogy őt fogják kinyírni. Logan az előzményben eléggé ki volt akadva, hogy meghalt a barátja (bár ott még azt mondta, hogy látta, amikor meghalt, végül meg nem látta). Mivel egy másodvonalbelin Rozsi nem akadt volna ki, Küklopsz már volt halott, Kolosszus nemrég volt halott, így kb. Árnyék marad, aki egyrészt még nem volt halott, másrészt amúgyis túlságosan érdekes és összetett karakter ahhoz, hogy manapság rendes sztorikat írjanak róla, úgyhogy a legbiztonságosabb, ha megszabadulnak tőle.
Amúgy szerintem elég hülyén is halt meg, mert ráteleportált Bástya mancsára, ami kábé öngyilkosság volt. Ugyan a gépember makogott valamit, hogy érzékeli a mutáns erőt és ellenintézkedést tesz, de könyörgöm, milyen ellenintézkedés az, hogy kinyújtja a kezét, amit amúgyis megtett volna, hiszen nyúlt Hope felé? Árnyéktól meg miféle hülyeség az, hogy nem Hope mögé teleportál és ugrik el vele együtt? Na mindegy, legalább a rajz nem volt ocsmány.

talgaby:
A konkrét füzeteket egyelőre még nem olvastam, így percekig néztem, hogy ki a fene lehetett az a Bástya, amíg leesett, hogy Ben Bastionról beszél.

BuB:
Ja, és szánalmas volt sztem...
Kurt elég keményen kiakadt a tikos csapat az Xforce miatt, asszem még elejtett vmit Küklopsz felé is, hogy majd erről még beszélnek vagy mi, itt már lehetett tudni, hogy őt fogják kinyírni... :rolleyes:
Kár, jó kis konfliktus sülhetett volna ki belőle, helyette megijedtek és gyorsan elpaterolták a útból... legalábbis nekem így tűnt... :-\

Ben Reilly:
Gyorsan elkapartátok.  :) Azt hiszem talán Bástya végzett vele, amikor Kurt és Hope megpróbáltak eljutni San Francisco-ba.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése