HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (603/1662) > >>

Zigota:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2010. Szeptember 10., 12:53:53 ---Nem is tudom, mikor olvastam utoljára ilyen primitív eszközökkel elért olcsó népszerűségre törekvő, szellemtelen, üres történetet, mint az X-Force: Sex and Violence 1-3.
Baromi jó volt! :D
(Az utolsó képkocka különösen!)

--- Idézet vége ---
Hát igen, igazi könnyed szórakozás:D Na nem Rozsinak, neki figyelni kell, még felborulnak, és Razorfist kiszabadul  ;D
Amúgy mi Razorfist magyar neve?

Inner Circle:
Nem is tudom, mikor olvastam utoljára ilyen primitív eszközökkel elért olcsó népszerűségre törekvő, szellemtelen, üres történetet, mint az X-Force: Sex and Violence 1-3.
Baromi jó volt! :D
(Az utolsó képkocka különösen!)

Inner Circle:
Inkább a főellenség fogdmegjei a Bosszú Angyalai. Nagyon durva ellenségek vannak még ott (azt nem is igazán értem, mit jelent, hogy a rosszak szíjjeldurrantották az egyik megtestesült mittoménmit), és még a helyi istenek is előbújhatnak egy idő után.

zozi56:
Az új X-Erő-sorozatot meguntam tizenpár szám után, de Hope története a Cable-ben tényleg jó volt, azt végig is olvastam. De miután több sorozatban folytatódott, abbahagytam azt is.

Zigota:
Sziasztok!

Na szóval Thanos megint él, és mivel az egyik kedvenc Marvel karakterem, olvasom is a történetet. (Az Annihiláció óta amúgy is a Marvel kozmikus történetei messze érdekesebbek a Földieknél szerintem. Na jó, kivéve Hope történetét, és az új X-erőt.) Jól is kezdődik, hatalmas csata, összefogás a régi ellenségek között, a War of Kings összes karaktere felvonul, erre ki a legfőbb ellenség???????
A Bosszú Angyalai!!! Jó, valami elkorcsosult változatok, de akkor is. Lehet, hogy itt fogyott el az alkotók fantáziája? Remélem nem...
Na mindegy, most kezdem olvasni a Blackest Night történetfolyamot, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket...
Bocs, akit nem érdekel a dolog, és raboltam az idejét  :D

Még annyit hogy szerintem, be kéne tiltani a hősök másik dimenzióból származó, vagy akármilyen másik énjéinek ellenségként való feltűnését a képregényekben...  :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése