HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
NA ettöl én is ihletet kaptam. ÜDV. hogyan legyél Freddy kueger 1 . vegyél fel egy puha,barna kalapot,és csikos polót.2 Gumiz vagy szikszalagoz a kezedre-ujaidra pl kisvillát,kiskanalat, svájci bicskát. konzerv nyitot
Inner Circle:
Do-it-yourself Wolverine!
http://img843.imageshack.us/img843/7046/lobster.gif
Gorgonita:
Emberek és mutánsok! Leül a topic!
A héten együtt muzsikáltak a Mennydörgők és az Akademisták. Az ötlet jó, de az időzítés megint nem sikerült valami fényesen. Az Academy cliffhangere -melyben három újonc Osborn életét fenyegeti, egy kitörő börtönlázadás közepette -csak addig érdekes, míg Walker jelentésében meg nem említi, hogy a lázadást leverték, szökevények és halottak meg úgye nincsenek. Bravó! Nem csodálkoznék ha az Academy szerzői ezt követően olyan látványos, pedagógiai célzatú pofonokat osztogatnának a Mennydörgők alkotóinak, mint amilyennel Cage és társai leverték a lázadást. Megjegyzem ez utóbbinak köszönhetően a TB remek, akciódús kis füzet, jól rajzolt ötletes akciókban detonáló konfliktusokkal. De a két legbefolyásolhatóbb csapat találkozásából többewt is ki lehetet volna hozni. Osborn megszökhetett volna pár renegát főszereplővel, a maradék két fél csapat meg egyesülhetett volna. De Marveléknál marad az eizódikus felépítés, amelyben a találkozások csak arra szolgálnak, hogy a húzónév (TB) húzza egy kicsit magával az újat (AA). Pedig épp egy ilyen összeírás emelhetné ki az AA-t a futottak még kategóriából a New Mutants, Young Avengers, Pokolfiókák típusú másodvonalbeli karriertől. Arról már nem is beszélve, hogy Cage akkor most három műszakban nyomja. Hatkor kezd az Avengers kúriában, kettőkor a börtönben, tízkor meg kiugrik a haverokkar Shadowlandba. Vagyis másodlagos képessége, hogy sosem alszik. S mindezt öngyógyítás nélkül! :m-nightcrawler-wolverine:
Gorgonita:
Ultimate Mystery: Engem a sablonok nem zavarnak egy szuperhős képregényben. Sőt! Soxor kívánom vissza azokat az időket, amikor még sablonosobbak voltak. Ügyelet a bázison. Riasztás..ésatöbbi. Ma mindenki csak nyüszög, hogy mekkora dráma van az ő kicsi lelkében. Mindenki fél attól, hogy elbukik, mint Vader a lábtörlőben. Ellenben az időhúzást nehezményezem. Új ellenség bemutatása három minin keresztül? Na ne már! Amikor az olyan karikat, mint Galactus vagy Thans kitalálták mindegyik füzetben volt egy komplett sztoiri. Az se volt jó, de ez meg a másik véglet. Marvel kapitány poénjai azért nagyon ott voltak. Kedvemre való optimista karakter.
Avengers: The Children's Crusade: Úgy tűnik "csak" eddig kellett várnunk a House of M folytatására. Persze nem annyira folytatásnak, mint inkább Wanda visszahozásának tűnik, az első füzet után. De legalább a Young Avengers-ekkel is kezdenek valami értelmeset végre. Lehet hogy sablonos rehabilitációs történet lesz, de Hope és Wanda visszatérése világunkba akár még azzal is kecsegtethet, hogy újra lesz X-körzet.
Inner Circle:
Én az Ultimate Mystery-ben néztem meg jó pár oldalon csak a képeket. Nem is tudom, olvastam-e mostanában ilyen sablonos és istenigazából pocsék szövegeket egy képregényben, amiben pedig amúgy lenne ígéret.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése