HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (601/1662) > >>

Zigota:
Hát a mostani Hulkok nekem nem jönnek be, szerintem nagyon erőltetett. Bannernek meg nem lenék szívesen az ismerőse, mert a környezetében mindenki olyan lesz mint ő, csak vörösben, vagy kékben :D
Hiro-Kala története teszett, kíváncsi vagyok hogy folytatják, bár nincs sok reményem benne, már ő is a Földre tart...

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Szeptember 19., 18:08:29 ---A Wolverine - Weapon X bejött, jó volt a diliházas meg a Deathlokos történet is benne.

--- Idézet vége ---

Igen, ez egész jóra sikerült, bár nem tetszett. hogy befejezetlenül hagyták a diliházas sztorit.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Zigota - 2010. Szeptember 19., 16:15:37 ---Amúgy ti miket olvastok mostanában és mi a véleményetek róla?

--- Idézet vége ---

Az X-Faktort mindenképpen érdemes, a Hercules is nagyon jó volt, de most a Chaos War előtt egy kicsit pihen (a Prince of Power minisorozat vezette át, arra sem volt panasz). A Thor is remek volt a Siege-ig, akkor töltelékszámok jöttek, az új meg még csak most indul.
A Hulknak is voltak érdekes pillanatai, de hogy az ember az egész szerteágazó sztorit befogadja és még élvezze is, ahhoz asszem súlyosan függőnek kell lenni  ;D

Inner Circle:

--- Idézetet írta: zoli - 2010. Szeptember 15., 12:01:11 ---üdv, hm.....hát ...a vámpir mánia már a Marvelt is megfertöztte

--- Idézet vége ---

Először zombik voltak a menők, most vámpírok, jövőre szerintem vérfarkasok lesznek vagy nindzsák.
Hopp, nindzsák most vannak, a Shadowland-ben. Kezdünk kifogyni a nyolcvanas évek slágereiből... Akkor talán rapperek? Hát, az Ultimatesben (vagy Avengers? fene se tudja) van egy nagydarab fekete rappernek kinéző gengszter, mint új karakter. Akkor nem tudom. Talán cápák támadnak majd, vagy Csepregi Éva.

talgaby:
Marveltől az X-ek évek óta egész jók, az űrrészleg (Nova, Guardians of the Galaxy) simán színvonalvezető ongoingok. DC-nél a Zöld Lámpások, onnan is a Corps, Batman&Robin, Secret Six, Birds of Prey jók. plusz Jonah Hex, Batman, Superman, Wonder Woman.

Ben Reilly:
Folyamatosan csak a Vasembert olvasom én is. Az ongoingok hidegen hagynak. Miniket olvasok, mint amilyen ez a Megtorlós is volt. DC-től a Green Lantern sorozatokat, Supermant, Adventure Comics-ot és a Batman sztorikat. Na meg a Flash-t.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése