HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zozi56:
Ha eszmei sík alatt az érted, hogy Bruce kiütötte Robertet, akkor igen. De én amondó vagyok, az Őrszem vs. Hulk meccs nem dőlt el.
A Megtorlós szálra nem emlékszem már.
Asys:
Jó kérdés, Zozi; nehéz megmondani! :rolleyes:
A meccs gyakorlatilag döntetlen lett, eszmei síkon viszont (ha én jól értettem) a nagy Zöld Óriás nyert!
A Megtorlós mellékszál is kegyetlen volt (Frank a láncfűrészekkel)... ;D
zozi56:
--- Idézetet írta: Asys - 2010. Október 17., 16:32:38 ---Nemrég végigolvastam a WWH-t! Nekem nagyon tetszett; bár, kicsit ,,hirtelen'' lett vége... :rolleyes:
(Az ,,X-család'' vs. Hulk csata brutális volt!) :brow:
--- Idézet vége ---
Az X-ek a tie-inje nekem is nagyon bejött!
Annak idején dokival sosem tudtunk dűlőre jutni, hogy a végén a csatának mi lett az eredménye (szerinte Hulk nyerte, szerintem meg döntetlen lett). Te mit gondolsz?
Asys:
Nemrég végigolvastam a WWH-t! Nekem nagyon tetszett; bár, kicsit ,,hirtelen'' lett vége... :rolleyes:
(Az ,,X-család'' vs. Hulk csata brutális volt!) :brow:
A következő hónapok programja nálam:
-X-story-k: Messiah war, Divided we stand, Endangered species, Messiah Complex, Necrosha, Second coming, Utopia
-Siege
-Secret invasion
-DC fronton pedig a teljes Secret Six vol. 3.!
Ezekkel egy darabig elleszek... ;D
Predash:
--- Idézetet írta: Zigota - 2010. Szeptember 19., 16:15:37 ---Amúgy ti miket olvastok mostanában és mi a véleményetek róla?
--- Idézet vége ---
Nekem most volt egy kis szünet, de egyébként becsületből és meg nem értett vágyak miatt Pókitól a BND-t és az azutáni történeteket olvastam legutóbb. Volt egy kiemelkedően jó 3 részes sztori, ennyi. A Siege-ig a Dark Avengerst, ami nagyon jó, de a Siegebe belezavarodtam, és ott is hagytam. :D
Aztán mindent, aminek köze van Bruce Wayne visszatéréséhez. Batman, B&R, The Return of Bruce Wayne... Plusz a NOrthalndersből olvastam el egy pár részt. És akinek köze van hozzá, ne hagyja ki a Mass Effect Redemptiont se.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése