HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv,Brain Michael klonjai a Skarlát Pókok vagyis a Red Team .Az egyik klon gyilkosa egy örült.......Thor KLON... :badteeth:na ne má.Tényleg kit nem klonoztak már a Marvelnél.Hoppá DC-nél még nem klonozták Batmant és Jokert :hehe: ,csak Supermant le vannak maradva a Marvel mögött ;)
Ben Reilly:
Sehogy. Katona volt, elvesztette mindkét lábát. Kiválasztották az új Venomnak és a szimbióta formált neki új lábakat. Amikor a szimbióta aktív akkor "csinál" neki lábakat.
zoli:
ÜDV.a fene....ha már az előbb ide irtam.Boccs :( Klonok,klonok, klonok, csak most Skarlát Pók-Vaspók-ok ;) Nem unják még ... ;D Továbra is tudni szeretném ,hogy jött rendbe Flash Thompson :headscratch:
zoli:
üdv,Lehet hogy nem itt kéne......hm ....mind egy ,azóta megtaláltam a vörös ruhás nagy sárga pókos fazont,aki a vaspók jelmez koppintása.Nem ma ö mint .....Michael,....vagy Van,....esetleg ......Patrick... :headscratch: :nemtudom: Na valamelyik a 3 koppintás közzül.Örület mi van most a Marvelnél.PL Flash az új Venom. Hm.....DE ....hogy jött rendbe mintha történt volna vele egy kis tragédia,lebénult vagy mi.Hogy gyógyult meg :headscratch:
Jolly Jack:
Igen, nagyon úgy néz ki, hogy ősztől Daniel egy újra induló címnél köt majd ki. Ettől persze még nincs kizárva, hogy tovább írja a sorozatot, csak nem Batmant fog rajzolni. Bár ezt erősen kétlem. Tavaly egy interjú során egyébként megemlítette, hogy van a tarsolyában egy JLA történet, illetve szívesen írna és rajzolna Supermant is. De mivel egy újra induló címet említett a blogján, ami nem egy újabb Batman sorozat (Hála az égnek!), ezért csak találgatni lehet. Az én tippem egyébként a Justice League International, csak abban "jó barátja" Judd Winick is érintett lenne. Korábban egyébként David Hine és Guillem March is tervezett egy közös munkát a Sötét Lovaggal. A probléma csupán az, hogy az áprilisi három részes crossover (Batman #709, Red Robin #22, Gotham City Sirens #22) első részén fognak csak együtt dolgozni (egyelőre). Például egy Hine - March duót szívesen látnék a Batman címnél. :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése