HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (577/1662) > >>

zoli:
üdv,1,Ezékiel él-e még.2. Az egyik Supergirl az Idörabló által teremtett ZSebunverzumból származk-e.Arra gondolok aki az egyik magyar számban szerepelt az fiatallá klonozót hosszú vörös hajú Lex Luthorral,akit megvédett .Ez a Supergirl mintha alakváltó lett volna. HA jóltudom akkor ö egy ottani  nő klonja.Úgy emlékszem azt irták róla hogy a ZSebuniverzumbeli Lex alkotta meg őt,az ottani Lana Lang vagy ki DNS-éböl  ,vagy protoplazimikus anyagból volt vagy mi,ezért tudott alakot váltani.PL  Supermanná alakulni ,csak ennyit tudok-olvastam róla abban a Superman fűzetben.3.Állitólag az ottani Luthor jófiú volt,és azért tudta az itteni akkor még dúshajú és fiatal Luthor átverni.Nos az a kérdésem hogy az a Lex Luthor hös volt.Álitólag az ottan Földet védve haltmeg.Talán éppen az ottani Kriptonrol származó gazemberekkel szemben, akikröl azt irták hogy ha persze jól tudom ,ki irtotak minden ottani életet .4.Nos ezek tényleg az Időrabló világában történtek-e vagymáshol :headscratch: .És egyszer mintha az Új Föld Supermanja is átkrült volna oda,és ő végzet az ottani  Kryptoni gazfickókkal,ez volt az egyetlen eset amikor Supi ölt.

Ben Reilly:
Zoli kérlek, sőt könyörgöm ha lehetőség van rá és nem túl nagy kérés fogalmazd meg a mondandódat egy kicsit világosabban és smileyk mellőzésével mert ebből én egy szót se értek. Sorban lövöd be az ilyen hozzászólásokat amikre nem válaszol senki mert nem értjük mit akarsz. Ne haragudj rám kérlek de nem értelek és így válaszolni sem tudok.

Morlunról annyit, hogy biztosak sosem lehetünk abban hogy meghalt, mert azt sem igazán tudjuk mi vagy ki is volt ő pontosan. Energiavámpír vagy valami felsőbb entitás? Nem tudni, de egy ilyen erős lényt nem lehet véglegesen elpusztítani. Az írókon múlik hogy használják-e még mert a lehetőség adott.

zoli:
ÜDV, Jut már eszembe miért is ide írtam , a Sörözöbe hát a közös pont  a DC és Marvel közt  a család a Spiderman Familly és a Superman Familly  Vagy is Supermannak és Pókinak  klonjai és hasonló képességű társainak csoportja. Ide tartoznak Supinál pl Eradicator,Superboy ,Supergirl ,Steel,Kyborg Superman, stb stb Pókinál, az összes klonjai és  hasonló  képességbeli  társai,Pók lányok, Póknők,Klonok,pl  Skarlát pók{ok}  még akkor is ha az ujabbak már nem Parker  hanem ,BRAIN, MICHAEL,{BENNDIS} :hehe: VAN,PATRICK, vagy melyik is az eredeti és melyik a klon :lol:.Mindegy egy eredeti és három klon vagy mi  :headscratch:És Ezékiel ,hoppá hamár ő ,él-e vagy meghalt.e :nemtudom: Marvelnél ennél a témánál sem lehet tisztán látni van aki meghalt,...HA.... Talán...Esetleg....aztán később  mégis szerepel . Supergirl{s} belőle  is volt-van több is.Nos ez akár Newgen-es kérdés is lehet ,ha már ők is itt vannak .Az egyik Supergirl ,a zsebuniverzumból származik az alakváltos ,aki néha Supermanná alakult.Ha jól tudom ö egy mesterséges  élölény egy ottani nő klonja hm ö is :headscratch: vagy Protoplazma  vagy mi.Akit egy ottani Lex Luthor készitet.ÉS most a kérdések , 1,Ezékiel él-e még,2. Ez az a Zsebuniverzum amit az Idörabló  készített  ,ahonnan  Supergirl is származik.És állitólag   három ottani  Kriptoni bűnöző minden életet kiirtott ,hm  .....s késöbb őket  ölte meg Supi átkerült ,és temette el egy elhagyott világon. :nemtudom:.3.Akkor az ottani Lex jófiú volt

FZoli:
Ha már Batman: nem olvasom az össze szériát, szóval valaki felvilágosítana, hogy most akkor az Arkham Reborn mini kánon kívülre került vagy szépen feloldották az ellentmondásokat? Ugye a miniben az új asszisztens Fekete Maszknak dolgozott, intim kapcsolatban is volt vele, nagyban manipulálta Arkham munkáját aztán a lelepleződése után becsukták az Elmegyógyintézetbe. Erre a fősorozatban meg kiderül, hogy a Fekete Maszk mögött az agymosott (? asszem, jobbára csak átlapoztam azokat a részeket) Arkham volt, a pozícióját az elvileg becsukott asszisztens tölti be, a mini végén felbukkant Joker-koppincs Jesternek pedig színét se láttam azóta.

talgaby:
Ha alterverzum is játszik, tudok olyan sztorit, ahol Superman egész seregnyi Batman-klónnal verekszik. Akiket Hitler ikerklónjai gyártottak le.
És furamód a sztori ennek ellenére borzalmas.

kieg.: Hopp, dehogy is kell ide alterverzum. Hisz a fővonalban Darkseid több tucat Batman-klónt készített.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése