HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (575/1662) > >>

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: Farek - 2011. Március 15., 20:38:18 ---Ő biztos nem, mert az Scott Lang volt, az akkori Hangya. Az meg, hogy meghalt-e? Háááát... mivel ő egyáltalán nem volt jelentős szereplő, ezért róla el tudom képzelni. Persze egészen addig, mígy pár év vagy évtized múlva az akkori Bendis elő nem jön egy fantasztikus ötlettel, amihez kell egy elfeledett, és halott(nak gondolt...) karakter.

--- Idézet vége ---

Köszi, nem is tudtam, hogy az nem Henry.Már sajnáltam. Sólyomszem meghalt abban a részben?

FZoli:

--- Idézetet írta: Jolly Jack - 2011. Március 15., 00:26:37 ---FZoli: Önmagában az Arkham Reborn #1-3 nem elég. Olvasd el mellé a Batman: Battle for the Cowl - Arkham Asylum egyrészest valamint a Detective Comics 864.-865. számát, és akkor minden világos lesz.

--- Idézet vége ---

Köszi, a Battle for the Cowl-t olvastam, de a Detective Comicsot még be kell pótolnom :) Igazából már egy ideje tervezek egy komplett olvasást valahonnan a Morrison-éra elejétől, mert kissé in medias res vágtam az eseményekbe.

Farek:
Ő biztos nem, mert az Scott Lang volt, az akkori Hangya. Az meg, hogy meghalt-e? Háááát... mivel ő egyáltalán nem volt jelentős szereplő, ezért róla el tudom képzelni. Persze egészen addig, mígy pár év vagy évtized múlva az akkori Bendis elő nem jön egy fantasztikus ötlettel, amihez kell egy elfeledett, és halott(nak gondolt...) karakter.

Usagi Yojimbo:
Hello! :D
Azt szeretném megkérdezni így a halálozások ügyében, hogy Henry Pym tényleg meghalt a robbanásban a Bosszú Angyalai szétbomlásakor?

zoli:
ÜDV,az elöbb irtam  arrol úgy-e hogy a Marvelnél néha-néha nem lehet eldönteni ki haltmeg ki nem.Mert ahogy már modtam olvasom a GRIMM HUNT -ot a NET-en és ha Spoiler majd kifekete csikozátok, úgy-e ott mintha elsütötték volna azt  a viccet hogy...szóval...na....Kaine már megint itt van ;).A kérdések 1, Ezékiel él-e {sose tudni ha meghalt majd visszatér egy sztoriban ugyis   ;) }2,Mi van a Slingers szereplöivel,3 Olvasható-e roluk magyarul leirás vagy képregény :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése