HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Genzo:
Ha el szeretném kezdeni az X-Men Legacy-t olvasni, van valami, amit előtte nem árt átnyálazni, hogy képbe legyek a dolgokkal? Ja, és akkor már megkérdem, hogy megéri olvasni? Mármint a Legacy-t :)
zoli:
ÜDV,hm...állitólag Kaméleon mutálódott és már ténylegesen tud arcot átalakitani .Vagyis már nem kell neki az álarc és az öv.Annak idején én is azt hittem hogy átváltozó képessége van,nem pedig technikai segitséggel vált arcot.Most pedig a kérdések,1Olvashatoak-e magyarul ARANA -rol szoló képregények ,akár a Póklány sorozat,akár a kötődő sorozatok pl Young Allies- ifjú Szövetségesek.2, Más pókihoz köthető sorozatok pl Slingers :worship:
zoli:
Üdv,némi kis spoiler, éedekes fejlemények,ugy-e az egyik Póknő átvette Madame Webb képességeit ,mer mielőtt meghalt átruházta azt JU.......CAR......-re új nevén Arachne-re .Ő pedig a jelmezét átadta Arana-nak .Vagy is most már ő viseli a nagy pókos fekete ruhát.Talán a régebbi ruhája is maradhatott volna,nekem tetszett a nagy szemüvegel ;).Érdekes volt.Megjegy...szerintem ezeket a történeteket úgyis ellehetett volna ha marad a házassága Mary Jane-vel és nem bontják fel mindenféle álíndokkal .SŐT talán még jobb is ha marad a házasság ,mert akkor Mary Janne vigaszt tudott volna adni Peternek .Hisz jó ha valaki megvigasztal ilyen tragédiák után,akihez odabujhatott volna Póki egy kis ölelésért ;) :D
Farek:
De már jobban van. ;D
talgaby:
De meg ám.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése