HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (571/1662) > >>

Predash:
Kérdés, aki olvas DC-t.
Mi a helyzet Batmanékkel azóta, hogy Bruce megalapította a Batman Inc.-et, és elment Japánba(?)? Azóta nem olvastam, bár megmondom, Bruce visszatérése a sok szar idősíkon keresztül nem volt túl örvendetes sztori.

Ben Reilly:
Úgy lenne az igazi ha a karakterleírásaikat is megcsinálnád.  :brow:

zoli:
Üdv.Na akik kimaradtak, DC; Superman fazonok Ultraman a rossz fiú az Anti-földröl.Batman fazonok Bagoly ugyaninnen .Más klonók pl 1. Lobo,2. Végitélet, Feltámedtak   1.A2.Robin Jason Todd ,2.Superboy,   MARVEL.;Pókember fazonok; 1,Rícochet-Pattanó {Jonathan Gallo};2.Prodígy-Csoda ;{Richard Gilmore};3.Dusk-Homály{Cassie st Commons},4.Hornet-Darázs {Edward McDonough},.Más klonók pl 1.Rozsomák klonja,2. Kraven klonja,stb.Feltámadtak...{vagy egyéb módon visszatértek a halálból } 1.DR Oktupusz, 2. Kaine, legutobb  ;), 3. Zöldmanó 1. {Norman Osborn}  mostanában  Ironpatriot . 2. a fia 2.Zöldmanó {Harry Osborn} mostanában  America Son.4. és ha jól tudom Misztérió is. Megfialodtak   MARVEL; 1Madame Webb, 2,Keselyű ,3. Ezüstsörény, legalábbis egy kis időre fiatallá  váltak ;).U.I. a Slingers azért Pókfazonok mert,később ők  hordták azokat a ruhákat amiket Póki viselt a krizis alatt

Inner Circle:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Március 22., 15:56:35 ---Utána is érdemes, hisz X prof szóló címéből még jobb módon Vadóc szóló címe lesz, aminek már évek óta a komplett X-franchise értelme kéne, hogy legyen. ;D

--- Idézet vége ---

Bocs, elfelejtettem, hogy addikt is van a társaságban :D mondjuk Vadóccal és Magnetóval együtt nem nagyon lehet mellélőni, az tény.

Genzo:
Kösz a kiegészítéseket/infókat IC, tg. :worship: :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése