HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (570/1662) > >>

Jolly Jack:
Kellett nekem dicsérnem David Hine-t; ritka gyenge volt a Batman #708. Még Guillem March rajzai sem tudták feledtetni ezt a "Halál Angyalai" baromságot, amivel Hine előállt. Aki még nem olvasta az új Azrael-t, az jobban teszi ha bele sem kezd, pláne hogy törölték a sorozatot. Így az áprilisi Batman crossover is landolt a kukában.

--- Idézetet írta: Jolly Jack - 2011. Március 07., 20:55:33 ---Igen, nagyon úgy néz ki, hogy ősztől Daniel egy újra induló címnél köt majd ki. Ettől persze még nincs kizárva, hogy tovább írja a sorozatot, csak nem Batmant fog rajzolni. Bár ezt erősen kétlem.

--- Idézet vége ---
Tony Daniel rendesen rám cáfolt Chicago-ban. A következő Batman sztoriját, ahogy említettem ő fogja írni és rajzolni, amibe Steve Scott is besegít majd. Daniel ráadásul elmondta, még tervei vannak Dick-kel, és szívesen írná tovább a sorozatot, noha egy újrainduló szériában is érintett.

Közben a hétvége során Geoff Johns Twitterén bejelentette, hogy Aquaman új sorozatot kap, amit ő maga fog írni is. Az első szám valamikor az év vége felé jelenik majd meg. A rajzolóról egyelőre semmi hír. Két hete pedig ez az infó jelent meg a Forráson: "Issue 12 will be the final issue of THE FLASH." Ha ez igaz, akkor Tony Daniel mellett Francis Manapul is jó eséllyel pályázik a Hét tenger királyára. És akkor még ne feledkezzünk meg Joe Prado-ról és Ivan Reis-ről sem, habár utóbbi valami Sinestro: Secret Origin képregényről is említést tett a múltban. Reis stílusa mondjuk nagyon passzolna a karakterhez, akárcsak Daniel stílusa. Kíváncsi leszek végül ki fogja rajzolni Aquaman-t?

Ahogy nézem az eladásokat, bizony csökkennek a számok. :headscratch: Nem is csodálom, hogy a DC újabb szériákat szüntet meg: R.E.B.E.L.S., Doom Patrol, Freedom Fighters, Titans, Azrael. Mondjuk ezek közül egyedül a Titans, a Doom Patrol és az Azrael indult ongoing-ként. Kíváncsi leszek David Finch Sötét Lovagja meddig húzza, ugyanis ez a cím se valami ütős, pedig még csak a második számnál tart. Az Adventure Comics is látott szebb napokat, akárcsak a Superman/Batman. Utóbbi esetében végre találni kéne egy állandó írót és rajzolót, valamint egy normális koncepciót. A JSA címeket is el kéne felejteni egy időre, mert sajnos egyre csökken a színvonal. És itt jönne képbe az Adventure Comics, mint a régi szép időkben: ebben a sorozatban helyet kaphatnának azok a karakterek, akiket eddig nem nagyon használtak, vagy nincs saját sorozatuk, vagy megszüntetik/megszüntették azt. Például Captain Marvel, Atom, Flash, Manhunter, JSA és a Doom Patrol kalandjait szívesen olvasnám egy ilyen képregényben, mintsem egy tök fölösleges Légió Akadémiát. :dry:

--- Idézetet írta: FZoli - 2011. Március 15., 21:36:18 ---Igazából már egy ideje tervezek egy komplett olvasást valahonnan a Morrison-éra elejétől, mert kissé in medias res vágtam az eseményekbe.

--- Idézet vége ---
Akkor ajánlom, hogy kezd az 52 - Week Thirty-vel. Morrison ebben a számban indít Bruce-szal. Még valami, ha a Resurrection of Ra's al Ghul című sztorihoz érsz, szerintem ne olvasd el az egészet. Helyette kezd a Batman #670-nel, aztán jöhet a Nightwing #138, a Batman #671, majd végül a Detective Comics #840. Ez a négy szám is bőven bemutatja az eseményeket. ;)

Genzo:
Gorgonita és zozi hsz-e után arra a döntésre jutottam, hogy megkímélem magam az FF-től. Bár lehet, ha egyszer nagyon nem lesz más olvasnivalóm (amivel most jó ideig el vagyok látva, figyelembe véve az olvasási terveimet) akkor lehet adok neki egy esélyt.

FZoli:

--- Idézetet írta: Predash - 2011. Március 27., 20:51:17 ---Kérdés, aki olvas DC-t.
Mi a helyzet Batmanékkel azóta, hogy Bruce megalapította a Batman Inc.-et, és elment Japánba(?)? Azóta nem olvastam, bár megmondom, Bruce visszatérése a sok szar idősíkon keresztül nem volt túl örvendetes sztori.

--- Idézet vége ---

Bruce azóta tovább is lépett, már Argentínában jár (asszem, Dél-Amerika az fix), Dick és Damian pedig otthon tolják az ipart mint Batman és Robin. Tim szintén Gothamben garázdálkodik Red Robinként, Barbara/Orákulum meg felavatta az új bázisát és megjátszotta a halálát. Harley Quinn pedig betört az Arkhamba azzal a céllal, hogy megölje a Jokert.
Ezekről tudok, de nem minden címet olvasok, szóval majd a többiek kiegészítenek :)

zozi56:
Én is elolvastam, nem győzött meg, hogy kövessem a sorozatot. Még talán a második részt megnézem.

Gorgonita:
FF 01: Spidey lépett Fáklya helyére, de - szvsz - sem ez sem az új futurisztikus ruha nem segít a csapaton. Nekik az űrben lenne a helyük. A Földet már épp elég hős védi, a régi ellenfelek (Varázsló, Fátum) már inkább régi bútordarabok. Reed anno a csillagok közé vezette csináld magad bárkáját, most pedig hogy Siar, Kree stb technikák állnak rendelkezésére csak a Hold terraformálásáig tekint előre. Számára egy Galactus egy élő bolygó vagy a Kree-Skull csetepaté jelentett kihívást. Hány és hány örökbecsű ellenfél lépett színre az ő kalandjaikban. Mot meg semmi újdonség, csak csupa régi panel, hogy Johnny a Negatív Zónában (ami mi is akar lenni?) ragadt, és Sue az Atlantisziak régense. Ilyen már volt, ahhoz hogy az FF tényleg megújuljon új ellenfelek kellenének. Még mielőtt Reed és Doom Végitélet Kettőként egyesül ötlethiány miatt. Reed, Sue de a maga módján Ben is felfedezők, az űrhajót meg a grázsban tartják?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése