HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (511/1662) > >>

Inner Circle:
Véget ért a Fear Itself egy szerintem kifejezetten szürke résszel.

Farek:
Vízió pedig tagja volt az Ifjú Angyaloknak, jelenleg pedig tagja a nagy angyali családnak :)
Egyébként Wanda már egyszer felbukkant a New Avengers 26-ban, ami a magyar kiadásból kimarad.

Inner Circle:
Wanda előkerült a Children's Crusade-ben, ami jó, csak kicsit zavaros és nagyon hosszú, de lassan vége lesz.

Gorgonita:
Igen most már a végére értem én is. Epikus volt az ütközet a valamiért lassítva (két számom át) közelítő Őr robot növekvő árnyékában.  ;D  Szerintem az egész onnan eredeztethető, hogy a rajongók szeretnek epikus vitákat vívni arról, hogy kedvenc csapataikban ki a Jani. (Han Solo vs Luke Skywalker, Wolveriner vs Cyclops). A marketingesek szeretnek erre jól rátenyerelni, mert amíg erről megy a vita a fórumokban, addig se más címek márkanevei vannak a neten. Az írók meg próbálnak igazodni ehhez. A Marvel univerzum (A DC is.) régóta kifutotta magát. Megfrissülni egyik sem tud, mert ragaszkodnak a régi nagy nevekhez. Isten ments hogy Supeyt mondjuk nyugdíjazzák és Superboy egyedül vegye át a stafétabototr néha meglátogatva a nyugdíjasok otthonában Loist, aki cikket ír arról, hogy rossz az ellátás a menzán. Pedig az lenne a hiteles, mert az idő halad, a világ változik. (Plusz ettől még lehetne klasszikus hangulatú kalandokat írni, a karakterek eredeti idejére.) Xavier és Magneto a maguk idejében friss karakterek voltak, de ma már nem úgy megy a diskurzus mint akkoriban. ("A dallam ugyanaz, a ritmus változik." Quark DS9). Wolvi és Cyclops legalább generációs váltást jelentenek végre, de már régen meg kellett volna lépni. Valamikor az X-vállalatok alapítása idején. Nem pedig a kismilliószor lerobbantott suli romlai közé visszahúzodni, az eredeti szereplők fókuszban maradását garantáló M-nap után. Apropó M-nap. Mi most Vizió ás Wanda státusza? Hiányoznak.  :D

Inner Circle:
Nekem is az a legnagyobb bajom az új felállással, hogy egyszerűen nem hiszem el. Rozsinak és a többieknek nem tetszik, hogy Küklopsz hogyan vezeti a mutánsokat, jó. De ettől még
- ahogy mondtad, ugyanúgy célpontok lesznek Westchesterben
- sokkal kevesebb lehetőséggel a védekezésre (Magneto és Namor azért elég kemény elrettentő erőt képviseltek)
- immár az USA területén (Utópia szuverén terület volt), úgyhogy b.szogathatják őket bármiért; ha az Őröktől eltekintünk, akkor is megnézem majd, amikor Rozsomákot becitálja a gyámügy és a bevándorlási hivatal Idie miatt, nem beszélve az adójóváírásról. Ezt régebben Xavier intézte, most Bestia viszi majd a boltot egyedül? Csak azt tudom elképzelni, hogy Rozsi kapcsolata az Angyalokkal valamiféle félhivatalos státuszt biztosít majd az X-einek
- fizetni is kell ám valamiből a bulit, hiszen még az első Blackbirdet is kölcsönbe' kapták
- és valakinek ugye vezetni, szervezni is kell, erre megint csak Rozsi, Bestia és tán Vadóc (ott lesz egyáltalán), Kitty és Ágyúgolyó lesznek alkalmasak.

Szóval jó, ha minden nagy változás mögött van valamilyen logikus, "univerzumon belüli" indok. Rozsomák kétszeres Avengers-tagságára nem volt, bűzlik is rendesen. Egyelőre itt is inkább a valóságos, üzleti indokot érzem, de remélem, majd megmagyarázzák valahogy utólag, hogy ez miért is jó így. A Regenesis mindenesetre már mutat néhány igen jó okot: az összes X-csajt meg lehet nézni alig felöltözve :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése