HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Akkor most már nem olvasom el, hogy mi lett a Schism vége. :) (Csak viccelek, spoilerbarát vagyok.) Azért érdekes amit az iskoláról írsz. Nem azért hagyták ott, hogy ne legyen célpont? Most meg a nagy túlélő túlféltő megy vissza oda?
DC reboot: Miután végigkritizáltam az első számokat, csak találtam egy igazi gyöngyszemet. Huntress első vadászata Modesty Blaise és Catwoman legjobb pillanatait (Ha Rómában jársz) idézte. Szépen rajzolt, tiszta panelek. Nápoly (Nápolynak néz ki) utcái,és a hősnő domborulatai olyan atmoszférát teremtenek, hogy már alig várom a folytatást. Ha már Selina úgyis másik iparágban nyomja.
Az Action Comics második száma is hozza az elsőben nyújtott remek formáját.
Inner Circle:
Véget ért az X-Men Schism, és már kezdődik is a Regenesis. Egyelőre nem tudom, Rozsi hogyan gondolja a saját
suli fenntartását; Bestia az egyetlen "nagyobb név" a csapatban. Talán visszajön Xavier? Tényleg, a prof egyáltalán
adott nekik engedélyt a birtok használatára, vagy kidobatja majd őket, mint önkényes beköltözőket? :D
jocibmx:
El fogom azokat is olvasni, :D csak elsőnek a nagyobb nevekkel kezdtem, de azóta már a Shazam: Power of Hope!-ot is befejeztem, a többit meg pár napon belül elolvasom. Nagyon jók ;D
talgaby:
A Peace on Earth és a War on Crime egy pentalógia részei. Olvasd el hozzájuk a Shazam: Power of Hope!-ot és a Wonder Woman: Spirit of Truth-ot, majd végül a lezárót, a Justice League: Secret Origins/Liberty and Justice kettőst (ami valójában egy könyv, csak a Secret Originst az album elkészülte előtt leválasztották és kiadták külön). Amúgy a gyűjtemény World's Greatest Super-Heroes név alatt is fut.
jocibmx:
Kivételesen nem a DC rebootról fogok írni ;D de mivel mostanában nagyon rákaptam a fórumozásra ezért megint megosztom a gondolataimat.
Itt a hálózsákon ismerkedtem meg Alex Ross festett képregényeivel, a Marvels és a Kingdom Come is lenyűgözött.
És most fejeztem be tőle a Justice-t, és az utóbbi évek egyik legjobb képregényének tartom(legalábbis azok közül amiket olvastam ;D) a történet vége igaz kicsit már szirupos lett, de a festmények gyönyörűek, minden karakter hű magához, Superman és Batman viszonya nagyon szépen megjelenik, nagyon jó képregény.
Ezen felül olvastam még tőle a Superman:Peace on Earth-et meg a Batman:War on Crime-ot. Mindkettő csillagos ötös, tök jó az a koncepció hogy a hősöknek arany és ezüstkori megjelenést ad, a történetek kb. a 30-40es években játszódnak, de a történet mai szintet üti meg. Nagyon hangulatos.
És hogy írjak a DC rebootról is, az a durva hogy Alex Ross Supermanje olyan 40es körüli férfi, míg a rebootolt Action Comics Supermanje ,szinte tinédzser és mégis mindkettőnél érzem azt a fennköltséget és magasztotságot(vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam) amit Supermannél érezni kell.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése