HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (503/1662) > >>

Inner Circle:
Már két rész is kijött az új Hulkból és Banner nem úgy néz ki, mintha nagyon boldog lenne Hulktalanul :D
Amit kicsit nehezen értek. A Vörös Hulk és Skaar által fémjelzett korszakban Banner nem volt Hulk, viszont teleaggatta magát "Bannertech" cuccokkal, amivel mindenkit lenyomott, és olyanokat mondott, hogy a Hulk csak azért jött létre, hogy megvédje a világot a sokkal veszélyesebb Bruce Bannertől. Kicsit nehéz megértenem, hogy most miért van kiakadva azon, hogy a Hulk megpattant tőle, és hova lettek a Bannertech kütyük.

Gorgonita:
Ez szerintem azóta egyértelmű mióta Vassal beszervezték Rozsit a New Avengersbe, mondván ma már kell valaki a piszkos melóra is. Erre mondom én, hogy haladni kellene a korral. Cap a nyolcvanas évek hőse volt. Kétezerben letehette volna pajzsot (lantot), és Bucky vagy bárki más vihette volna tovább azt, akitől már elgogadhatóbb lett volna hogy revolvert is visel a reálisabb hangvételhez. Stevere meg írhattak volna tovább történeteket a saját idejébe. Így viszon olyan mintha hősünk esküszegő lenne. Márpedig a Marvel sokunknak még mindig inkább egy mesét jelent semmit realizmust. Az előbb épp egy képet nézegettem amin Silver Surfer a várost kémleli a deszkájáról, míg a deszka alján Spidey teszi ugyanezt csak fejjel lefelé, hogy az Utazó sem veszi észre. Arra gondoltam, ez annyira Marvel, hogy valami telitalálat. S egy deka fegyver sem volt a képen. Épp ezért hergelem fel magam az olyan történeteken, mint pl anno, amikor Ororot kényszerítették rá hogy öljön. Hogy is volt? Csak úgy akadályozhatta meg hogy egy bomba felrobbanjon, hogy ki kellett tépnie egy manus szívét. Mert ez ugye esélyes, nagy valószínűséggel előforduló szitu. Picit sem érződik rajta hogy erölködés a vérpistikék megtartása érdekében. Aztán jön a bűnbánat, sírás rívás zokogás, identitáskrízis három füzeten keresztül, hogy a régi olvasókat is megtartsák. A nulszaltós írok meg elvannak telve magukkal, hogy mekkora eredeti, művészi alkotást alkottak. Ráadásul személyes véleményem szerint kontraproduktív is a dolog, mert elvesztik a régi  rajongókat (aki azért kedvelte Capot, mert sosem öl), és hosszabb ideig úgysem tudják megtartani az újakat, mert úgyse lehet a karakterből Punisher. De hát így eset meg az is hogy a Star Trek egyenruhák három film erejéig szürkék voltak. Pedig ahogy Mr. Spock mondaná, szeretem azt hinni, hogy mindig van választás. Cap pedig nem azért kapta a szérumot, és a tápos pajtásait, hogy csak annyi esélye legyen, mint egy átlagembernek, amikor megtámadják.
De téphetem én a számat, ha a következő nemzedék akciófilmeken, fps-en és vámpír filozófián szocializálódott, akkor ezt követeli a "realizmus". Ha illik egy szuperhőshöz, ha nem. Pedig néhány modernebb ellenfél (korrupt politikusok, megtévesztett ifjú zsenik) többet dobnának a karaktren. Az eladásokon viszont csak az dob, ha Cap egy Katyusával a vállán sétál a címlapra.
 Áááá! Hagyjuk. Beszéljünk inkább Bettyről! A Zöld Hulk tudtommal most kiköpte magából Bannert. Mi lesz ha hazamegy és így találja az asszonyt? Megörül neki? Úgy értem a krapek eleve zseni. Ehhez jön a Gamma sugárzás, meg övé a tábornok lánya, aki még át is tud alakulni egy ilyen álomrandivá. Pontosan miért is kellene sajnálnom ezt a karaktert? :)

Farek:
Nem tudom, olvassa-e valaki a jelenleg futó Angyali címek közül a Titkos Angyalokat (Secret Avengers). Nem egy nagy durranás, meg nem tudom, mi lesz vele, miután Kapi visszatér a régi szerepéhez.

De azért az feltűnt, hogy végre a jó öreg Steve is halad a korral, mert a csapat vezetőjeként a szeme sem rebben, ha az emberei más embereket ölnek, illetve akár ő is kiad olyan parancsot, amiről tudja, hogy az ellenségei halálával jár.

Szóval a jó öreg Rogers bácsi elfogadta végre, hogy az új időkkel új erkölcsök járnak.  :hehe:

Inner Circle:
És ki ne maradjon a csapatból a Fekete Démon - Sopronból.

Pepea:
Green Hulk - Hulk (anno Mokány  :hehe: ): Hulk zúúúúúúúz...
Red Hulk - Vörös Hulk: Rulk Rúúúúúúúúz... ;D Új szövege lesz?  :lol:
She-Hulk - Amazon: Amazon lehúúúúzz... :lol:  :m-she-hulk:
Red She-Hulk - Ramazon, vagy Vörös Amazon: Ramazon (Vörös Amazon) LeRúúúúúzzz. :lol: :P

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése