HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Nemcsak véget ért, hanem már el is indult az új széria :nezze:
zoli:
ÜDV,HE....MI VAN MÁR....véget ér az Uncanny X-Men :headscratch:.Miért ,2011Decemberben FINAL ISSUE na ne már .MIÉ MI OH MÉ MÉ . :(Bye-bye :(
Gorgonita:
Itt azt írják, hogy Januárban jön.
http://marvel.wikia.com/Avengers_Annual_Vol_4_1
Köszi, hogy felhítad a figyelmet a címre. Nem is tudtam, hogy végül csak kezdtek valamit WM karakterével. Bár bízom benne, hogy nem marad így, és rehabilitálják mint Vast a Dark Reign után. Most mindenesetre szépen elgurult az összes gyógyszere. Wong és a Shieldes csaj képkocái viszont profin oldották a feszültséget. :).
Executor:
Hi Guys!
Valaki tudja, hogy megjelent-e már, vagy mikor fog megjelenni a Wonder Man-féle Revengers további ámokfutása, aminek az első része a New Avengers Annual #1-ban volt olvasható?
Gorgonita:
Nem veszem pikkelésnek, Kidet is csak ugratom a témában. De mivel látom, hogy nem örül neki, abba is hagyom. (Ej, pedig lennének még ötleteim olíviabogyóval hajigált pajzsuk mögött rejtőző kapitányokról, de akkor inkább hagyom. :))
Minden párhuzam sántít. Mankó nélkül meg pláne. :D Spidey igen is fejlődött. Tanár lett, AA és FF tag, és M.J: csomagolta a tízórait. Majd közölték hogy mégse. Ami, hogy stílszerűek legyünk pöttyet necces. Míg Cap esetében -szvsz - a karakter eszenciája, hogy a hódítókkal szemben pajzsot forgat, és nem az ő eszközeikkel él. De persze ahány rajongó, annyi értelmezés, meglátás lehet.
Maguk a megacrossoverek sok esetben árthatnak ennek az egy univerzumba létezésnek, amikor szépen alakulgató összefüggésekbe rondítanak bele. Az X-körzet esete Wandával ugyebár. Vagy Norman Osborn mekkora Lex Luthor lehetne már, ha finoman kavarnának vele, ahelyett, hogy rövid regnálás után jegelik, holmi Asgardi inváziók miatt.
Az ilyen kisebb crossoverek viszont gyakorta építgető jellegűek. Sőt sokszor érzek bennük egy kis széllel szembeni, írói törekvést is. Jelen esetben, hogy ugyan emlékezzünk már meg legalább az M-napról, meg a Föld- Inhumans konfliktusról, ha már a fősodor nem is foglalkozik velük. Vagy ott az eset Spidey maszkjával, ami csak lekerült arról a nagyon titkos személyazonosságáról, legalább a csapattársak előtt. Ezért is éri meg a partvonalon is halászgatni.
Ami Wolvit illeti, a következő borítón már X-23-at hajítja az olvasó, és gondolom az AA felé, úgyhogy várható az érkezése.
Justice League 3. : Most lehet, hogy én is önellentmondok, -már nem emlékszem hogy üdvözöltem az első füzetet - de míg a nagy DC reboot egyetlen mást címét sem követem már, ez egyre inkább tetszik, és epekedve várom a folytatást. A megfiatalodott tagoknak jól áll a tapasztalatlanság. Diana egyszerűen szeretnivaló naív istennőként. Darksaide elég súlyos felfordulást produkál ahhoz, hogy tényleg szükség legyen egy csapatra, Aquaman belépője pedig megkoronázza az etűdöt. Humoros fiatalos Liga lehet ebből, ami idővel életet lehelhet a többi címbe is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése