HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (497/1662) > >>

talgaby:
#648.

zozi56:
Én meg mostanában annyi jót hallottam a Spider Islandről, hogy elkezdem olvasni a Pókembert. Megint. Régen, a Polgábháborús részek alatt az volt a kedvenc címem, minden héten vártam, mikor jelenik már meg, de a BND alatt beleuntam. Most meg nem tudom, hol kellene kezdeni. Állítólag akkor lett olvasható megint, mikor Slott átvette. Az mikor történt? Rémlik valami, hogy mintha tényleg lenne ott tényleg van egy "új" olvasóknak szánt belépési pont, de már nem emlékszem rá.

Zigota:
Elkezdtem az Avengers Academyt, és tényleg kellemes sorozat, legalábbis az első 6 rész után. Külön öröm, hogy Speedball is szerepel benne, meg Pym is jó karakter.

Inner Circle:
A Wolverine 17-19 sztorin is nagyon sokat röhögtem. Jó a rajz, jók a karakterek, eltúlzott oldskool szuperhősködés, de jól áll neki, és ráadásul még Logan barátnője is szerepel: a végén belép a Daily Bugle-hoz, a véletlenül arrajáró Peter Parker vet rá egy hellóbéjbi pillantást, és akinek erről nem jut eszébe az, amikor a Marvel Kinghts-ban Rozsi bájolgott Mary Jane-nel, az monnyon le :DDD

talgaby:
X-eket, meg nagyon dicsérik itt az Avengers Academyt is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése