HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (498/1662) > >>

Zigota:
Most volt időm olvasgatni, úgyhogy elolvastam a 2011-es Carnage minit is, ami egész jó lett. Carnage karaktere engem Jokerre emlékeztet, de azért elég egyedi. A rajzok néhol különösen szépek.

Amúgy mostanában a Marveltől miket érdemes olvasni?

zoli:
Üdv,há ........sok -sok gyakurlássa  .... ;)

Gorgonita:
 A hatszázadik Fantasztikus Négyes szórakoztató kis jubileumi olvasmány, ami tartogat egy már éppen esedékes, és pár nem várt fordulatot is.

Wolverine és Kitty is megnyitották a sulit, és az már biztos, hogy ez vicces egy menet lesz. :)

Inner Circle:
Jó hasonlat az akciófilm: van benne pár cool jelenet, pl. mikor Thor átküldi a Mjölnirt szegény Benen, meg amikor Stark leissza magát, ez utóbbi SZVSZ egyenesen zseniális; de az egész egy összefércelt sz.r, külföldi oldalakon se találtam még senkit, akinek tetszett volna. És ezt úgy mondom, hogy nekem a Civil War nagyon tetszett :D A Siege a maga kis négy részével egy jó kis kompakt mese volt Asgardról, hogy a fenébe tudtak utána egy szétesett hülyeséggel kijönni? Külföldi rajongók szerint a Fear Itself összes marhaságát meg lehetne bocsátani, ha egy Thor-Kapitány-Vasember crossover lett volna, esetleg egy Avengers sztori, amibe kicsit belefolynak a többiek.

Zigota:
Igen, meg lehet magyarázni. Az igazi bajom, azt hiszem, hogy az egész történet olyan, mint egy mai hollywoodi akciófilm. Se füle, se farka, összekavarnak benne mindent, és azt hiszik, hogy a "cool"-ság elviszi a hátán a filmet. Ha olyan történettel állsz elő, aminél egy okosabb 5 éves jobbat ír, akkor illene odafigyelni a részletekre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése