HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (455/1662) > >>

Predash:
Valaki meg tudná mondani, hogy az Egyesólt Királyságban (konkrétan Londonban) hány fontban kerül a havi Walking Dead, ASM és Batman v2?

Pepea:
En digitalissal elek, ott szoktam venni comixologybol, ott olvasok, es kinyomtatok magamnak, jo az! :) az a bajom, digital fan vagyok.  ;D tobb mint 4rugo kepregenyeim van. Ja meg marvel.com elofizetos vagyok, marveleket szoktam olvasni. Ott lehet olvasni digitalisan. Egyszer kell fizetni es korlatlan marvel kepregenyeket lehet olvasni, de letolteni nem tud.  :nezze: de comixologyokat jobban kedvelem. :)

Snake (XF):
Hát nem tudom, egy oversized, egy omnibus, vagy egy absolute kiadvány esetében szerintem ez nem egészen van így.
Premier HC-nál viszont simán elhiszem, bár azt meg nem szoktam nézni :)

talgaby:
Pedig de. Megnéztem amazonon, a szállítással egy három HC-s pakk is drágább még, többet meg egyszerre biztosan nem rendelek.

Snake (XF):
Bookdeporól HC? Legutóbb mikor néztem, akkor messze nem érte meg onnan beszerezni. Azokat inkább Amazonról, tpb-ket viszont tényleg onnan érdemes (ugyanez igaz a TFAW-ra). Digitálisat meg egyáltalán nem, ha tetszik valami, akkor azt ilyen vagy olyan formában, de papíralapon szerzem be.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése