HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Napi betevőt nem, de vásárolgatok a Comixologyról. Amúgy nagyrészt HC-kat veszek a Bookdepositoryról, esetleg az amazonról (bár ott csoportosan érdemes, és jelenleg ott tartunk, hogy a szállítás miatt az áraik magasabbak a bookdepónál), vagy ha van elég ember, beszállok TFAW-s rendelésekbe.
jocibmx:
Ha már így feljött a vásárlás témája, van közületek valaki aki digitálisan veszi a napi betevő comicot? Úgy értem például comixology-ról. Mivel sajnos a magyar képregény kiadás újra lelassult, külföldről meg soká érkeznek le a képregények, (és nem egyszer történt már, hogy a borító megrongálódott mire a kezembe kaptam) gondoltam rá, hogy amint meglenne hozzá a technikai háttér, akkor regelnék a comixologyra és onnan vásárolnél legálisan dolgokat. Ami meg nagyon bejön még mindig megvehetem kötetben is, bár szerintem csak HC-ban érdemes így rendelni, mert sima tpb eddig nekem mindig megnyomódott vagy szakadt borítóval jött meg. Most ugye van ez az új webshop a omnibus comics, tőlük még nem vásároltam semmit, nektem mi a véleményetek róla? Meg úgy alapjáraton honnan szerzitek be a képregényeket? Comicsinvest? Prospero? Külföldi nagybácsi? :)
Farek:
Az attól függ. Comicsinvest és Trillian tuomásom szerint igen, de ha régi számot, szeretnél, az nem annyira biztos. A többi képregényboltot nem tudom. Érdemes tőlük megkérdezni.
KiD:
Ha külhonból szeretnétek képregényt, de csak egy-egy számot, szóval nem akartok amazonnal, e-bayjel vesződni a postaköltség miatt, akkor mit tesztek? Boltok vesznek fel rendeléseket?
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Július 11., 17:12:30 ---Van most olyan igazán jó Marvel sztori, amibe mondjuk 20-30 számra visszamenőleg be lehet csatlakozni, és nem kell 3423423 mellékszálat olvasni hozzá?
--- Idézet vége ---
Nemrég voltak a Point One sztorik, azoknál elvileg be lehet csatlakozni. Különösen ajánlom az X-Factort, ugyan emberemlékezet óta Peter A. David írja és néha kb. ötéves dolgokat vesz elő, amihez nyilván nem árt emlékezni a régi dolgokra, de ha nem, az sem baj: a számok elején pár szóban összefoglalják a lényeget, és olyan jó a sztori, hogy két-három szám után úgyis elkap a gépszíj.
Apropó, a Thunderbolts helyére lépő Dark Avengersban (eddig 175-177 jött ki) is igen érdekesen melegítettek fel egy régi töltöttkáposztát, még az F4 "Fátum Mesterei" korszakából. Érdemes belenézni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése