HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Pepea:
Nekem tetszik Saga borító:
Usagi Yojimbo:
Sweet Tooth is a kedvencem, szeretem a Vertigo-t, egy pár rész van fenn belőle az AllComics-on.
zozi56:
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Augusztus 19., 18:05:56 ---Ajánlom mindenkinek! Főleg zozinak. :)
--- Idézet vége ---
Épp tegnap éjjel olvastam el az eddig megjelent hat részt. :)
A hatodik borítója fantasztikus:
Predash:
--- Idézetet írta: Haenilion - 2012. Augusztus 19., 17:48:28 ---úgy érzem be tudok vállalni mellé havi még egy valamit. Persze előbb nézzétek meg, hogy sikerülnek az első fordításaim.
--- Idézet vége ---
Hát arra érdekes lesz beírót találni. :D
Akkor én is még két cucc, amit kipróbáltam:
Sweet Tooth (jelenleg a 17. résznél járok)
Na ez egy olyan képregény, amit nem lehet csak úgy olvasni. Az egyik, vagy talán a leghúzóbb és legdepressziósabb, és egyben a legszomorúbb dolog, amit az elmúlt 1-2 évben olvastam. Én úgy kezdtem bele, hogy a borítóján kívül az égvilágon semmit nem tudtam róla, és teljesen magával ragadott. Ajánlom, hogy ti is így tegyetek. Nagyon kevés szöveg van benne, szóval gyorsan átolvasható.
Saga (a 4. részt olvastam legutóbb)
Az egyik örök kedvencem, az Y - The Last Man írójának új képregénye. Nos, ez meg is látszik rajta, mert éppen annyira laza, éppen annyira sokkoló, éppen annyira érdekes, és éppen annyi cliffhanger van a részek végén, mint az Y-ban. Külön kiemelném a rajzot, amelyet Fiona Staples követ el, a színezéssel együtt. Valami egészen fantasztikus! És persze nem túl gyakoriak a női rajzolók - nagy kár, mert ez a hölgyemény elképesztő. A képregényt úgy írták le röviden mint egy "Star Warshoz stílusú, Trónok Harca drámával rendelkező epikus történet." Nos, tényleg így van - de ne ijedjetek meg, nem akar majmolni semmit, szerintem tök jó újdonságokat vonultat fel. Ajánlom mindenkinek! Főleg zozinak. :)
Haenilion:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Augusztus 19., 16:45:18 ---A Witchbalde-nek annyira jó lenne nekiesni a leges-legelejétől, mert simán az egyik legjobb modern fantasy az amerikai képregények piacon. De az irdatlan munka. Akár az első jelentős szakasz is.
--- Idézet vége ---
Á nem is, csak a 158. számnál tart crossoverek és minik nélkül ;D - Esetleg a Magdaléna rövidebb lélekzetű dolog, az is hasonlóan szép és jó.
Már belevágtunk Predashhal valamibe, de úgy érzem be tudok vállalni mellé havi még egy valamit. Persze előbb nézzétek meg, hogy sikerülnek az első fordításaim.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése