HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Snake (XF):
A Snyder-féle Batman kapcsán tévedsz, azt én is néztem. Jövő év elején jelenik meg a második kötet, és rá egy hónapra a crossoverről egy külön HC. De egyben az első 12 rész majd egyszer max Absolute kiadásban lesz csak elérhető szerintem.
jocibmx:
Elég sokszor bajba vagyok ezzel egyébként, mármint hogy mit mibe vegyek meg. A DC New52-ből jó pár érdekelne HC-ben, pl. Snyder Batmanje, de néhányat inkább simába vennék meg olcsóbban, de arra meg ugye még várni kell. Viszont, mint már egyszer régebben írtam is, sokszor a sima borítós kötetek eleve sérülten érnek el hozzám rendelés után. Hc-t emiatt jobb venni, az kevésbé sérül.
Nem is beszélve arról, hogy pl. Snyder féle Court of the Owls sztori is két részben jelenik, és majd csak jövő áprilisban jelenik meg egy kötetben ha jól láttam. Ez egyrészt a pénzem beosztásában is nehézségeket okoz ;D meg jövő áprilisig meg huszonhatszor meggondolom magam :lol:, de hát mégis jobb volna egy kötetben megkapni az egész sztorit. Mindezt még az is bonyolítja, hogy a képregények mellett könyveket is olvasok, magyarul és angolul is, és annyi mindent meg kéne szerezni még :D
Snake (XF):
Ha a Chew Omnivore Edition-ból indulok ki, akkor a Saga HC-je is két tpb-t fog tartalmazni. Szóval előbb ezeknek kell megjelennie, aztán még pár hónap. Első tippre én kb egy év múlvára teszem a megjelenését. De akkor kötelező vétel lesz.
talgaby:
Szinte biztos lesz HC, de az Image azokat többnyire a tpb-kből rakja össze. Ha olyan változatban kell, akkor arra várnod kell még egy jó darabig.
jocibmx:
A Saga eddigi összes részét én is tegnap este olvastam el újra....már vagy harmadjára...és imádom. :lol: Nem tudok még egy ilyen jó sorozatot, amit öröm olvasni és nézni is. Októberben megjelenik a tpb- is belőle, csak azt sajnálom, hogy nem kemény borítóval, de ez legyen a legnagyobb bajom. ;D
A Saga nekem tuti a polcomon lesz elejétől a végéig, hacsak Vaughan valami irdatlanul el nem szúrja, de egyenlőre még mindig csak nő a színvonal.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése