HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Predash:
Az Xfanzine-on régebben fent volt jó pár V5-ös kapi. Nézd meg ott, hátha fent van az új oldalon is.
jocibmx:
A Marvel filmeket természetesen láttam, ennyire elveszettnek ne nézzetek :badteeth:
Akkor a v5-el kezdek majd, csak meg kell találjam az internet berkeiben ;D
Most egyenlőre, Millar Különítményével kezdtem az ismerkedést, amúgy is sok elemet átvettek belőle a Bosszúállók filmhez, bár nem konkrétan Kapi, de mégiscsak benne van, és nem is rossz. :)
Predash:
Én a V5-öt nagyon tudom ajánlani. Előtte esetleg átfutsz egy wiki cikket, hogyha nem ismernéd a Vörös Koponyát (bár ha láttad a filmet, annyira elveszett nem lehetsz), mert vele indul az egész.
talgaby:
Kapitól próbálkozz meg a Secret Empire nevezetű régi sagával. Vagy ott van DeMatteis néhány része. Az alap meg Brubaker Kapitánya a v5 kezdetével.
jocibmx:
Ha már Liefeldnél tartunk... bele akarnék kezdeni Amerika Kapitány történeteinek olvasásába, de mint sok más Marvel hősnél, itt sem tudom hol kezdjem el egyáltalán. Itt a zsákon fenn van a Heroes: Reborn Amcsi Kaptánnyal is, de arról a rebornról eddig csak rosszat hallottam, meg ugye Liefildet ti sem dicséritek nagyon.
Egyébként, ezért is kedvelem jobban a DC-t per pillanat, mert ott sokkal könnyebb támpontot találni egy egy hőshöz, hogy pl. miket érdemes elolvasni elsőnek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése