HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Annyira nem nagy szám még ez. Az se, hogy füzet és kötet között vannak szövegbeli különbségek. Amikor visszaellenőrzöm az AS SUpermanek fordításait a szkenekre, akkor szembesülök vele, hány helyen más a szerkesztő által meghúzott szöveg benne, de a gyűjteményesbe már beleengedték az eredetit. Van, ahol a panel egész bubizása másmilyen. :)
jocibmx:
http://www.comicvine.com/news/should-dc-have-a-plan-for-the-new-52/145208/
Ezt olvastátok már? A new52-ben elvileg Tim Drake sose volt Robin, hanem egyből Red Robin lett, igen ám de amikor elindult a New52 ezt még nem tudták, úgyhogy most az első tradek megjelenésével, átírták az első számokat, és már a megváltoztatott került bele a gyűjteményesbe.
Én nagyon bírom a DC világát, nem vagyok kontinuitás buzi se, de erre már én is azt mondom hogy sok. Itt látszik igazán, hogy az alkotók mennyire félre vannak állítva bizonyos esetekben. És egyébként egyáltalán nem értem, hogy miért nem lehet leülni egy asztalhoz és megbeszélni, hogy mondjuk az elkövetkező évben milyen irányba mennek a történetek és mindent letisztázni. Akkor ki lehetne szűrni ezeket a hibákat, de itt úgy néz ki mindent a szerkesztők intéznek.
Nem csoda, hogy sok író elpártolt a DC-től. :-\
jocibmx:
Engem is arra emlékeztet, meg még a Tron-ból is beugrik a ruha a fényes csíkok miatt. Nekem bejön egyébként, meg a másik, nagyobb, harci páncél is. Egyedül csak az nem vágom hogy minek Starknak lopakodó páncél, vagy most már ő is be fog surranni mindenhová mint Batman ? :badteeth:
Genzo:
Tony Stark egyik vadiúj páncélja, amiben majd az új, Marvel NOW-os sorozatában fogja írtani az ellent.
Őszintén, nekem annyira nem jön be, a vörös-arany kombó sokkal jobb, ha Vasemberről van szó. Ez már inkább az új Robocop, legalábbis engem nagyon emlékeztet arra a friss forgatási képre.
Predash:
Mai pillanatkép.
Érdekes volt látni (Orbital Comics), hogy mennyi minden van, amiről nem is tudtam. (Bár nem igazán érdekel, a Knightfall valami brutálisan néz ki így egyben.) Majd a Forbidden Planetben fotózok sokat, itt most kevés idő volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése