HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Persze, gondolj bele. Van olyan szakasz, ahol például a Spectacular Spider-Man (és ez nyolcvanas évek eleje, amikor nem mindennek hat számot kellett kitöltenie) négy hónap alatt kijött négy füzete kevesebb, mint 24 óra eseményeit taglalta. Elég komoly lyukak maradnak. X-eknél meg még egyszerűbb, hatalmas a csapat, és sokszor előfordul, hogy párhuzamosan sok helyen történnek dolgok, amikkel sok időt el lehet húzni.
zoli:
Üdv, egy pillanatra vissza térve az unverzumokon belüli időkhöz ,jó azt már tudjuk hogy mennyi idő telt el, a DC vagy Marvel univerzumon belül .DE...ez az idő elég-e arra sok kalandra,eseményre ami a főhősökkel történt. Vagyis azon a tizen-.hússzon egynehány év alatt meg történhet -e ennyi minden ;).Föleg Batmannal,Supermannal ,Pókival , a X-ekkel akiknek a legtöbb újságuk volt
Zigota:
Az X-faktor nagyon jó rajzolókkal indult, majd egyre rosszabbakat kapott, vagy olyanokat, akiknek egyáltalán nem illik a stílusuk a történethez. Ilyen szempontból szerintem Stroman még nem is a legrosszabb.
KiD:
Én azt hiszem, pont az X-Faktor miatt viselem el.
talgaby:
Na, ő a másik. Amikor először felbukkant, még valahol elhitte az ember, hogy rajztáblához engedték, mert egy időben a Marvel és a DC szó szerint hajlandó volt utcáról betévedt embereket alkalmazni (Liefeld is az), de a pár évvel ezelőtti - nem eléggé rövid - visszatérése megmutatta, hogy semmiféle ábrázolásmódhoz - még valami absztrakthoz sem - nincs semmi köze. Egyszerűen pocsékul rajzol. A Bishop-minijében egész oldalak vannak, amikről a mai napig képtelen vagyok megállapítani, mi a fene lehet rajtuk. Ráadásul az eladási adatok alapján a Faktor egyedül neki köszönheti, hogy elűzte az olvasói felét, akiket a történet komplexitása miatt máig képtelen volt visszaszerezni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése