HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
A Wolverine and the X-Men 24-ből kb. az ötödik oldalon tartok, eddig mindegyik oldal jobb volt, mint az előző, és most estem le a székről a röhögéstől (a tanárok elmennek kocsmázni, és Deathlok közli, hogy "This unit is serving as what is commonly referred to as 'the designated driver'. I am told this is a great honor."). Melegen ajánlom mindenkinek. Persze a címlap már épp eléggé felkelti az ember érdeklődését :-)
zoli:
Üdv , kösz .HM akkor úgy látszik eddig még nem találtam rá .De most már akkor elolvasom :worship:
talgaby:
Létezik, az egyik olvasható is nálunk.
zoli:
Üdv, hm....egy örült kérdés ,az itt olvasható Superman & Asterix történettel kapcsolatban .Vaszeg nem igazi crossover,de.........létezik e Nemzetközi kereszttörténet ;).Ha nem akkor ez egy védett saját {és gondolom már másoknak is eszébe jutott ;D }PL Én eltudnák képzelni a két nagyAmerikai kiadó és pl a Franciák közötti történetet PL Pókember és DR Justice,{MARVEL}Batman vs DR Justice .{DC} Vagy Rahan és hm...talán Kazar a Marvel hasonló karaktere .HM Érdekes mind a kettő szőke ,börnacis ösember
KiD:
Slottnak voltak jó sztorijai, de azért az vicces, ahogy Reed Richardsot csinált a Pókemberből. Ha most csak Oki lett volna ilyen kütyübuzi a Superiorban, egy szót sem szólnék, de hogy szinte minden ellenségre egy új pókruha + póktalálmány jutott az kicsit tréfás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése