HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Farek:
Mily meglepő... :rolleyes:
Inner Circle:
A Superior Spider-Man 1 végén Peter Parker megjelenik, mint egy Erő-szellem, és vissza akarja szerezni a testét.
Inner Circle:
Szerintem is. Azért az durva lenne, hogy egy csápos kenyérsütő kihalássza az emberek "lelkét", ami a valóságban kérdéses, hogy létezik-e, de a Marvel Univerzumban ugye a legbecsesebb dolog. Iljána Raszputyinnak és Pixie-nek még felosztani is sikerült és ádáz harcokat folytattak a feléért meg a négyötödéért, mint Jockey Ewing és Cliff Barnes, ha részvényekről volt szó (és Vvolt egy Rozsomák-történet is, ami arról szólt, hogy a lelke egy részét elvesztette, de az olyan rossz volt, hogy inkább felejtsük el) ;D
Szóval 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Peter Parker Ock-nak hiszi magát, Ock meg Peter Parker-nek hitte magát (aztán meghalt). Szerintem ezt támasztja alá az is, hogy Ock Pókemberként nemesen kezdett viselkedni, míg Peter Ock testében Ock-osan (kiejtve: okosan :hehe: ). Szuperbűnözőket szabadított a börtönre, és meg akarta ölni a saját megszállt testében Ock-ot, amit az magyaráz, hogy mindkettejüknek megmaradt az igazi személyisége, amit nem sikerült teljesen elnyomni. Az Ock testében haldokló Peter még külön ki is hangsúlyozza, hogy olyat tett, mint még soha, amikor meg akarta ölni Ock-ot. Amúgyis meg kell majd magyarázni a klasszikus Pókember-rajongóknak, hogy PP hogy tehetett ilyet, és az a legjobb válasz, hogy nem PP tette, hanem a magát PP-nek képzelő Ock akart leszámolni a gyűlölt ellenségével. Mialatt PP annyira tiszteli az életet, hogy annak ellenére, hogy Ock éppen megöli őt és meggyalázza mindazt, amit szeretett, még mindig nem bánja, hogy megmentette az életét.
Gorgonita:
--- Idézetet írta: KiD - 2012. December 29., 17:40:26 ---Szerintem egész egyszerűen ugyanúgy a fejében van a személyisége, mint eddig, csak Oki Dokié elnyomja... aztán majd legyőzi.
--- Idézet vége ---
Az is egy megoldás. Szerintem nem véletlen tették bele a Martin nagypapás sztorit. Ezzel is jelezték, hogy van azért még jövője a karakternek. :)
Más. A Marvel Now felhozatalából én a csapatcímeket követem (csapatdinamika rulez), és nálam az Avengers Arena 02 és a Cable and X-Force második része is nagyon bejött. Mindkettő csajos, előbbi egy új karaktert mutat be, utóbbiban Domino és Hope lendületes párosán derülhetünk. (Egy jetpack bánja. :D)
Snake (XF):
Animal Man és Swamp Thing (ezt a kettőt párhuzamosan, mert összeér a sztori), Wonder Woman (a Batmannel egy szinten van=rohadt jó), Frankenstein, Demon Knights.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése