HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv. Léteznek -e a szuperhősről családfa vagyis rokonsági kapcsolat ismertetések .PL Péter Parkernak vagyis Pókinak :headscratch:,azt tudjuk hogy az apjának volt egy testvére Ben és annak a felesége May nagynéni ,akiknek valamiért nem volt saját gyermekük. DE...Mi a helyzet anyai ágon, neki voltak-e testvérei és azoknak gyermekei .Akik ugye Péter unokatestvérei . Kösz :worship:.
zoli:
Üdv, találtam Steampunk SW figurákat szerintem óriásiak pl Bjorn Hurri rajzai. És Cyber SW figurákat. Szintén jók. Nézzétek meg őket ;) Kösz
Inner Circle:
Ez is egy klasszikus harci póz, amikor mindketten lecsapnak (mert ha csak az egyik ütne, akkor nem látszanának egyenlő ellenfeleknek), és hogy mindkettő szemben lehessen a nézővel, ezért az egyik ballal üt, a másik jobbal, a másik kezüket meg jobb híján ütésre emelik:
Na, ez minden második harcos borítón rajta van. Nem vagyok nagy utcai harcos, de szerintem ilyen a valóságban kb. sosem fordul elő :D
talgaby:
Gondolj bele abba, hogy a szuperhősös zsáner háromnegyedszáz éves, és ezalatt készült vagy százezer füzet ide. Nehéz volna ennyi eredeti ötlettel előállni, és voltak korszakok (jellemzően a negyvenes és a kilencvenes évek), amikor a piac tetemes része egy-két kiadványt vagy alkotót utánzott, de nagyon. (És ez nem csak erre a zsánerre jellemző, ahogy a mostani kane-es cikksorozatban volt rá utalás, Alex Raymonf stripjeit például ipari mértékben lopták a kortársai.)
zoli:
Üdv,és köszönőm ,hm eddig azt hitem hogy csak a két nagy kiadó az akik folyton egymást utánozzák .PL ha akár a Marvelnál , akár DC -nél merül fel egy-egy ötlet később a másik is csinál valami hasonlót .DE.....kiderült hogy a kisebb kiadók sem különbek ;). mert ahogy mondtam pl az Imagenél Supreme és a Malibunál pedig Prime az akik szinte egymás kópiái . Van olyan címlapjuk ahol mind a két csávó szinte ugyan abban a pózban áll. Nos egyszer találtam egy olyan oldalt ahol az egymástól khm koppintó képregény kiadók TELJESEN egyforma címlapjait mutatták be. MINDEGYIKEN { akár Superman,vagy Marvel kapitány, vagy akár melyik kiadó kezdve a DC-töl bármely más kíadóig} a szereplő az öklét előre tartó az olvasó felé repülő karaktereket vonultatták fel. :hehe:. Kösz :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése