HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (355/1662) > >>

talgaby:
Amire olyat is írtak, hogy az egyik legjobb képregényes franchise-ok közti crossover valaha.

Balakin:
zoli: az IDW-s Doctor Who nem adaptálja a sorozat cselekményét, hanem külön sztorikat mesélnek el. Viszont ha magyarul szeretnéd nézni szerintem adják már a 7. évadot is (az volt a legutóbbi) és indavideora páldául fel szokták tölteni az összes részt.
Bár szerintem tegyél egy szívességet magadnak és eredeti nyelven nézd, mert a szinkron borzalmas (biztos van minden részhez magyar felirat, de facebookon van magyar rajongói oldal is, ők tuti tudnak segíteni, bár én nem használom azt az oldalt, általában felirat nélkül nézem, ez csak egy ötlet)
Amúgy idén van az 50. évfordulója a sorozatnak.
Ja és van Star Trek-Doctor Who crossover képregény is.

Sepi:
Zoli: tényleg ilyen bonyolult a módosítás gomb használata?  :nezze:

zoli:
Üdv,mi a véleményetek a Fönix ötös X-MEN történetről ahol a Fönix erő ,megszállja pl Koloszust,Küklopszt ,stb

+

Üdv, bocs...izé.....hogy...már megint én  :whistle:.De meg kell kérdeznem vannak-e valahol fent magyarul IDW képregények { jó,jó tudom már megint ugyanaz az unalmas kérdés,amit mindig felteszek :stupid:} De náluk vannak a filmek képregény formában való kiadási joguk . Igy az egyik kedvencem a DR WHO. Amit sokáig néztem is az egyik adón ,DE  amit a  szokásos módon  azok a ......szolgáltatok  egyik napról a másikra .Igy sajnos nem tudtam végig  nézni a sorozatot  :fatestapolo:.Pedig azt mondták- írták róla  hogy az egyik legrégebben futó {Angol} fantasztikus film sorozat .Régebbi mint a másik kedvencem a ST. Na akkor egy kis időre elhúzok innen .{Azért hogy nehogy düh rohamot kapjatok azért mert legtöbbször éngem esz ide a penész,de sajnos a nyomorult fejembe  mindig eszembe jut valami baromság amiről azt  hiszem hogy már-már  mániákusan fel kell tennem , meg azért is mert már késő van } Viszlát holnap.Zoli aki  egy kissé már becsavarodott  kérdés feltevő

Balakin:
Most olvastam el a Batgirl/Robin Year one kötetet és rohadtul bejött, mind a sztori mind a rajz (és a színezés is). Valaki tud valami hasonlót ajánlani?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése