HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (351/1662) > >>

Asys:
Végeztem az utolsó nagyobb eventek-kel (Fear itself, Avengers vs. X-Men); jól kezdődtek, de aztán valahogy ellaposodtak...  :dry:
Most akarom majd elkezdeni az Age of Ultron-t, bár sok jót nem hallottam erről a történetről sem...  :rolleyes:

A Wolverine and the X-Men-t nemrég kezdtem el és nekem is tetszik; poénos, akciódús!  ;)
Még jó, hogy a grafika változik pár rész után; Bachalo rajzai nekem valahogy nem jönnek be...
Hasonló sorozat, mint az Avengers Academy, szerintem! Sokat megélt, nagy múltú szuperhősök oktatnak lázadó, hiperaktív tinédzsereket!  :badteeth:

Nekem az Uncanny X-Force nagyon bejött, adok egy esélyt a Kábel vezette csapatnak is!  :rolleyes:
(Az X-Factor-ra is sort kerítek, mert nagyon le vagyok maradva, mellette olvasom a New Mutants-ot is!)  :badteeth:

Hú, három X cím (All-new, Uncanny, sima)?! Elkezdem őket olvasni, aztán lesz ami lesz!  :brow:
Avengers témában csak a Secret címmel vagyok lemaradva, a Fear itself utáni részek elég ,,érdekesek''...
Az Uncanny Avengers elég régóta érdekel! Teszek egy próbát a két Hickman-es címmel is!

Köszönöm az eddigi és ezután következő válaszokat!  :worship:

Balakin:
igazad van, azt kifelejtettem, tényleg nagyon jó!

Inner Circle:
A Wolverine and the X-Men-t ki ne hagyd! Érdemes az elejétől olvasni, egy ideig minden rész zseniális volt, most már csak simán jók; az utolsó néhány megint még jobb.

Balakin:
Asys: X-menből All-new, Uncanny (ezek a Bendis címek, néhol össze is fonódnak), Wood X-menje (simán ennyi a címe: X-men). X-force nem jött be, Remender után ez kevés.
Avengers...hát nem tudom. Hickman írja a simát meg a New-t is és olyan Hickmanes. Majd 10-20 szám múlva kiderül jó volt e :D Bár fura, mert a Secret Warriors már az elejétől fogva tetszett, ez meg még mindig olyan kétes nekem. Az új cím, az AI első szám alapján nekem felejtős, Thunderbolts se fogott meg, Young Avengers is csalódás volt (a Heinberg félének nagy rajongója voltam pedig).
Uncanny Avengers kb ott folytatta ahol Remender abba hagyta az X-force-t, nem rossz de valami nem az igazi vele. Plussz sok a kontinuitás.
Szerintem jelenleg a legjobb Marvel címek a Hawkeye, Superior Spider-man, Thor, Daredevil, szóval nem a csapatcímek (kivéve Bendis X-menjei, de a Guardians of the galaxyje már nem annyira jött be, pedig a DNA féle GotG-t imádtam).
Ja igen, el  ne felejtsem! Matt Fraction F4-e de főleg az FF-je. Na azok jók. Előbbi rendes F4 sztori az FF viszont lazább, poénosabb.

Asys:
Rengeteg cím jelenik meg hónapról-hónapra a Marvel-nél!  :blink:
Melyik sorozatokat érdemes olvasni (kizárólag a csapatcímek érdekelnek, azon belül is az X-ek és az Angyalok)?  :rolleyes:
A ,,Megtorlós Mennydörgőket'' érdemes elkezdeni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése