HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Asys:
Avengers Arena? :rolleyes:
Elég érdekes a story... :badteeth:
(Marvel-féle Battle Royale???)
zoli:
ÜDVZOLI vagyok a ez a két képregény a Wolverine and the X-men és az Avengers Academy szerintem is klasszak .Remélem a Marvel pluszban a mostani történetek után majd ezek jönnek .Kösz :worship: Azért jó az a bizonyos Képek című kereső mert ha képregényes témát irtok be ,akkor némelyik számból ellehet pár oldalt olvasni {ha bizonyos képekre klikkeltek } PL WAXM-ból ha megvenni tem tudjuk.Jó a 4. szám ahol a diákok ökörködnek ,vagy a szemüveges Broo. Kérdés, kik azok a mini Árnyék Hasonmások U.I. Ötletesek azok az X-MEN nel kapcsolatos címlapok amiket egymás mellé lehet tenni ,és igy egy nagyobb össze függő rajz jön ki { oké , jól van na máris elhúzok ,míellőtt még a monitorba vágnátok a kalapácsot khm egy mániákus és idegesítő barom miatt ; ]}
Asys:
Ez így van, Sepi! :rolleyes:
2010 óta nem nagyon olvastam jó event-et, crossover-t (pl. Second coming, Siege, Necrosha, stb.)...
Ami viszont poén, hogy minden nagyobb event után új képregények, címek jönnek (a kevésbé sikeres sorozatok megszűnnek)...
Sepi:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Augusztus 11., 11:26:28 ---Végeztem az utolsó nagyobb eventek-kel (Fear itself, Avengers vs. X-Men); jól kezdődtek, de aztán valahogy ellaposodtak... :dry:
--- Idézet vége ---
Ez általában az összes Marveles eventre elmondható. Az alapötlet mindegyiknél jó, de a végét mindig sikerül nekik elbaszarintani. :rolleyes: Pedig nagyon sokban annyi lehetőség van, mégsem képesek őket kihasználni.
zoli:
Üdv .ÉLJEN, tényleg mink Magyarok jelentős szerepet játszottunk a Képregény műfaj megszületésében :ugral:.Ugyanis az első ilyen történet a Sárga Kölyökkel a Címszerepben a magyar származású Pulitzer újságjába jelent meg először :bravo: :pogo: 1895-ben .A Nyew Yoker Worldben .Még akkor is jelentős a szerepünk benne ,ha később az őt megalkotó Richard Outcal rajzolót egy másik lap megszerezte magának. És a történet ennél a másik lapnál lett sikeres,de a műfaj megszületéséhez mi is hozzá járultunk. HURRÁ. Kösz :worship:Persze az előtt is voltak képegény szerű alkotások pl a Wilhelm Busch 1865-ben megalkotott figurái a Max és Móric akik a sok csíny tevés után,kissé morbid véget értek.Meg ették őket a kacsák .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése