HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (280/1662) > >>

KiD:
Borzalmasan hangzik.

zajrus:
Rozsi és Küklopsz összekaptak így kettészakadt az X-Men vannak Rozsiék akik boldogan élik életüket a Jean Grey suliban és Angyalkodnak meg minden illetve vannak Küklopszék akik csináltak egy Xavier sulit a törvénnyel összetűzésbe kerülő ifjú mutánsoknak (őket is körözik). Erre jött az az apróság, hogy Bestia depis lett és visszahozta az eredeti X-Ment, mondván, hogy bizonyára az eredetiek lelkesedését látván Küklopsz visszatér és minden olyan lesz mint korábban... nem így lett az eredeti 5-ös maradt és Kitty kapta meg a felügyeletüket... maaajd jött a Battle of the Atom ahol egy kiégett X csapat visszatért a jövőből, hogy majd jól visszaküldik az eredeti X csapatot ezzel megváltoztatva a számukra borzalmas jövőképet. Rozsiék nem tudván, hogy a jövőből jöttek nem az X-Men hanem a Testvériség belement, de ifjú-Jean és ifjú-Küklopsz megléptek mondván, hogy Xorn nem barátságos. A két szökevény belefutottak Küklopsz csapatába (közben Rozsiéknak sikerült magukra haragítaniuk Kitty-t)... közben Magic elvitte az ifjú-Bestiát és az ifjú-Jégembert a jövőbe magával megnézni, hogy mi nem stimmel ott belefutottak a valódi X-Men-be majd visszajöttek csatlakoztak Küklopszékhoz és jött a nagy bunyó, amibe mindenki mindent belekevert, ami lényeges, hogy kiderült, hogy az eredeti X-eket nem lehet visszaküldeni egyelőre valamiért a múltba. Kb ennyi rem érthető :D

ParadicsomSal:
Vki eltudná mondani, h a battle of atomban mi a vérzivatar van? Rég nem olvastam x-ment és most azt látom, h van 42 jégember, kb ennyi bestia... Szóval ki van kivel? egy kicsit lemaradtam, és nem igazán értem a dolgot

Inner Circle:
A Savage Wolverine se egy leányálom, de a simára gondoltam. Persze nehéz Wolverine-ből újat mutatni...

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2013. November 14., 21:06:24 ---A Wolverine & the X-Men viszont a 42. számmal véget ér.

--- Idézet vége ---

Lesz (van) helyette Amazing X-Men.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése