HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (281/1662) > >>

Ideniel:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. November 14., 20:44:11 ---Ha nagyon rosszat akartok, akkor a mostani Wolverine az.

--- Idézet vége ---

A Savage-re gondolsz vagy a "simára"? Előbbinek én nem is értem a funkcióját, showcase címnek indult, aminél egymást gyakran váltó alkotógárdák mesélhetik el az egy arc-os történeteiket. Ennek implikáció meglehetősen elkeserítőek: tényleg az kell egy-egy író/rajzoló renoméjának növeléséhez a Marvelnél, hogy elsüssön egy Wolverine ujjgyakorlatot? Komolyan azt képzelik, hogy a Wolverine rajongók/gyűjtők számottevő része hirtelen szerzőket és nem karaktereket kezd el követni a vásárlásaival?

Ha utóbbira gondoltál, akkor sajnálom a dolgot, ugyanis bírom Cornell-t, a Captain Britain and MI13 a Secret Invasion egyik legizgalmasabb vadhajtása volt számomra, a Demon Knights pedig az egyik kedvencem a New 52 induló címei közül, sajnáltam, amiért elkaszálták (nem mintha csodálkoztam volna, a DC promo-stratégiája bődületesen rossz).

Snake (XF):
A Wolverine & the X-Men viszont a 42. számmal véget ér.

Inner Circle:
Nem olyan rosszak, de a fősztorihoz nem kellenek.
Ha nagyon rosszat akartok, akkor a mostani Wolverine az. Érdektelen, iszonyú vontatott (Dickens művei szélviharként vágtatnak ehhez képest) és semmilyen. A Best there is még ennél is sokkal rosszabb, de azt már azért érdemes elolvasni (na jó, olvasni nem, mondjuk megnézni), mert annyira hátborzongatóan és fokozhatatlanul rossz minden egyes panelje.

Snake (XF):
Szerintem meg se a Wolverine and the X-Men - Alpha & Omegával, se a New Mutants-al nincs gond, én ezeket mindenképpen ajánlanám, az Astonishing X-Men viszont erősen felejtős (a Whedon részek nyilván más megítélés alá tartoznak, az alap), hiszen már Ellisnél is rezgett a léc, de utána még tragikusabb lett.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. November 13., 15:37:23 ---én a fear Itself tie ineket is kihagynám (meg magát a Fear itselfet is, mert szar).

--- Idézet vége ---

Fear Itself-een kénytelen-kelletlen végigrágtam már magam, mivel első blikkre fontosnak tűnt egy korábbi olvasmányom, a Kid Loki-t szerepeltető Journey Into Mystery (622-) szempontjából. Utólag azt kell mondjam, sokkal élvezetesebb lett volna az event mini és a Mighty Thor nélkül. Félelmetes egyébként, hogy mennyire végletesen ambivalens író számomra Matt Fraction. Imádtam az Immortal Iron Fist-jét, a Hawkeye sorozata is király, ahogyan a mostani FF-et is kedvelem, de a Thor, Iron Man, UXM és Fantastic Four run-jait nem bírtam elviselni, az UXM kapcsán majdnem biztos vagyok abban, hogy a lebőgése miatt volt szükség a Schism/Regenesis relaunch-ra.

A többi Fear Itself tie-in közül a 2011-es Alpha Flight-ot és a The Deep kötetet ajánlották még hónapokkal ezelőtt a 4chan /co/ topikjában, konkrétan utóbbi miatt olvastam el a rövid életű Namor - The First Mutant két kötetét.

Ugyanezt a kérdést egyébként feltettem nemrégiben redditen. Nem sok válasz érkezett, de az egyik hozzászóló erősködött, hogy az UXM 540-544, tehát a Fear Itself számok elég fontosak a Colossus/Kitty szál szempontjából.

Inner Circle: mi a baj a New Mutants-szal? Vagy nincs konkrét probléma vele csak nem kötődik annyira az AvX-hez?

X-Club-ot csak azért csaptam hozzá a listámhoz, mert Dr. Nemesis kezd egyre inkább a szívemhez nőni, kész Fantomex 2.0.  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése