HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
http://marvel.wikia.com/Marvel_Universe_Reading_Order <- ez elég jónak tűnik :D
Lazlo:
Sziasztok!
Elég új vagyok még a képregényes világba és úgy döntöttem szeretném elkezdeni a marvel képregényeket elejétől időrendbe elolvasni, mármint a fontosabb eventeket, crossovereket. Keresgéltem reading order-eket de nem találtam megfelelőt, ahol képregényenként le lenne írva, hogy melyik után mi következik. Az lenne a kérdésem, hogy létezik egyáltalán ilyen? Akár honlap vagy excel táblázat?
Farek:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. December 06., 12:09:19 ---Akkor miért nem kasztrálja magát? Kár, hogy a képregényben nem hallatszana a hangja, de a Guardians of the Galaxy filmben milyen frankó lenne egy szoprán Thanos :D
--- Idézet vége ---
Hülye!!! :lol: :lol: :lol:
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. December 04., 22:56:37 --- Thanos, mint a halál szerelmese, nem viselheti el, hogy életet adott.
--- Idézet vége ---
Akkor miért nem kasztrálja magát? Kár, hogy a képregényben nem hallatszana a hangja, de a Guardians of the Galaxy filmben milyen frankó lenne egy szoprán Thanos :D
Balakin:
--- Idézet ---Összességében nem lennék meglepve, ha pár év múlva, miután az utolsó kötet is eltűnt a polcokról, egy "Fear Itself Saga" különszámmal rövidre zárnák az egész hóbelebancot, s még utalást sem tennének az event eseményeire a továbbiakban á la Onslaught, Shadowland, stb.
--- Idézet vége ---
hogy aztán 10 év múlva kiadjanak belőle egy omnibust, amit senki se kért (Avengers Crossing, Liefeled X-force).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése