HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (265/1662) > >>

Ideniel:
Fear Itself - Tie-in kötetek

Home Front és a Hulk HC kivételével mindent ledaráltam, s sajnos minden balsejtelmem beigazolódott - az Alpha Fligt, s a még jóval korábban olvasott Journey Into Mystery kivételével semmi figyelemre méltó nem származott ebből az eventből. Egyedüli meglepetés talán a Gillen-féle Uncanny X-Men, ami Greg Land rajzai ellenére is legalább olvasható volt, ellentétben Fraction Second Coming utáni történeteivel. A legrosszabb a Fear Itself: Wolverine/New Mutants kötet volt - alapvetően imádom az Abnett & Lanning duó munkáit, de ez a New Mutants sztori siralmas volt. Seth Peck-et nem csesztettem a Wolverine mini miatt, szerencsétlennek éppen hogy elindult a karrierje, így nincs is mit nagyon számot kérni rajta.

Összességében nem lennék meglepve, ha pár év múlva, miután az utolsó kötet is eltűnt a polcokról, egy "Fear Itself Saga" különszámmal rövidre zárnák az egész hóbelebancot, s még utalást sem tennének az event eseményeire a továbbiakban á la Onslaught, Shadowland, stb.

Asys:
Ez a Hickman találta ki, hogy Fátumnak mestere van (ill. volt), ugye?  :rolleyes:

Csak kamillázok itt is, hogy mik vannak!  :ugral:
A Galaktikus Tanács összesen (!) nem ér annyit stratégiailag, mint a Kapi egyedül!  :m-cap:
Pedig aztán ott van Gladiátor, a Szuper-Skrull és Ronan; nem egy űrcsata túlélői ők!  :whistle:
(Az viszont nagy poén, hogy most mindenki ,,haver''; Annihilus és Ronan, a Fészek és Marvel, stb.!)  :badteeth:

Csillagúr apjában még nagy lehetőségek vannak, pimasz egy fazon ő!  :brow:

Farek:

--- Idézetet írta: Asys - 2013. December 04., 22:49:44 ---Egész egyszerűen nem értem, hogy Thanos miért akarja megölni a fiát???  :blink:

--- Idézet vége ---
Te boldog ember, hogy csak ezt nem érted... Thanosnak miért van egyáltalán fia??? (Persze, nyilván Thanos rising végeredmény. De azt meg el kellene törölni a tér-idő kontinuumból)

És hogy miért? Valószínűleg azért, mert Thanos, mint a halál szerelmese, nem viselheti el, hogy életet adott.

Asys:
Olvasom én is az Infinity-t, a közepénél tartok!
Eddig nem nyűgözött le...  :rolleyes:

Egész egyszerűen nem értem, hogy Thanos miért akarja megölni a fiát???  :blink:

Inner Circle:
Szerintem az Avengers már önmagában is követhetetlen. Olyan, mint az intelligencia-tesztekben az afféle kérdések, hogy "Ha minden mjord egyben glörc is, de nem minden glörc hubba, akkor minden hubba mjord-e?" Meg tudod válaszolni (jó esetben :D ), de aligha fogsz érdeklődni a glörcök és a mjordok iránt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése